AĞRIAğrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Ağrı Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı sırada saldırıya uğrayan 7 aylık hamile nöroloji uzmanı Nevroz Ünlü'yü başhekimlik binasında ziyaret etti. Ünlü'ye geçmiş olsun dileklerini ileten Tekinarslan, olaydan üzüntü duyduğunu belirterek, bu tür olayların Ağrı'da çok yaygın yaşanmadığını, bazı istisnaların da olabileceğini söyledi.

Tekinarslan, Ağrılıların dışarıdan gelen insanlara her zaman sıcak kanlı ve misafirperver olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
''Her toplumda olduğu gibi burada da kendini bilmez kişiler vardır. Tabii bizim açımızdan nitelikli hizmet alma hakkı kadar hizmet sunana karşı da saygılı olmak ve hizmete karşı duyarlı olmak gerekiyor. Her cemiyette böyle terbiyesi yetersiz, kendini bilmez kişiler çıkabiliyor ne yazık ki. Bu gibi durumlarda kişinin kendini yalnız hissetmemesi lazım. Ağrı halkı gerçekten özellikle dışarıdan gelen memur kesime karşı çok iyi niyetlidir ve Ağrı halkının bu olayı içtenlikle kınadığına inanıyorum.'' 

Doktordan açıklama

Darp edildiği ileri sürülen Ünlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu gibi olayların yaşanabileceğini, ancak insanların hizmete karşı daha duyarlı olmaları gerektiğini ifade etti. Ünlü, olayın aniden geliştiğini anlatarak, şöyle devam etti:
''Bazen böyle tartışmalar olabiliyor. Hasta yakını acilen hastaya bakmamı istedi. Ben de gün boyunca 105 hastaya baktığımı, poliklinikte hasta bakma saatinin geçtiğini, hasta alamayacağımızı ancak acil servise yönlendireceğimizi söyledim. O sırada hasta yakını sözlü sataşmalara başladı, daha sonra da karnıma tekme atarak beni darp etti.''
Ünlü, kendisinin ve karnındaki bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, 10 gün rapor aldığını, istirahat edeceğini kaydetti.