Özellikle bu hafıza sorununun kaynağında fazla düşünme ve ya kaygı gibi durumlar etken rol oynamaktadır. Bu yüzden de hafıza sorunu yaşayan kişiler genellikle kimyasal bazlı ürünleri kullanmaktadırlar fakat artık elinizin altında fn 146 gibi etkili bir bitkisel takviye ürünü bulunacağından dolayı kimyasal ürün kullanımına son verebilir ve hafıza sorununuzu ortadan kaldırırken daha bir çok farkında olmadığınız sorunlarınızı da ortadan kaldırabilirsiniz. Özellikle fn 146 içerisinde yer alan bitkilerin her birinin o kadar farklı ve etkili özellikleri bulunmaktadır ki bu bitkileri tek tek incelemeye kalktığınız zaman aslında sadece bunlar ile çok doğru ve etkili sonuçlar alabileceğinizi görebileceksiniz. Bu bitkiler çeşitli araştırmalardan da geçmiştir ve etkileri bilim adamları tarafından da ispatlanmıştır. Bu yüzden araştırma yaparken bunları da göz önüne almanız önerilmektedir.

Bu araştırmaları incelemek ve detaylı bilgilere sahip olmak isteyenler için fn 146 kullanımı yapmadan önce içindeki bitkiler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler için içindekiler : bacopa minnieri, vinpocetine, gingkgo biloba, acetyl l-carnitine bulunmaktadır. Bu içeriğinde yer alan bitkilerin hemen hepsi ayrı özellikte ve ayrı faydalar ile sizlere sunulmaktadır. Zaten bu ürün Türkiye'ye getirilmeden önce çok fazla araştırılmış ve bu araştırmalar dahilinde onay alınarak satışa sunulmuştur. Bilindiği üzere ürün yıllardan beri Amerika'da satılmakta ve bu bölgede bir çok kullanıcı tarafından yıllardır kullanılmaktadır. Üretimi gerçekleştirilmeden önce bitkiler tekrar araştırılmış ve bu araştırmalar sonrasında bitkilerin her hangi bir bağımlılık da yaratmadığı gözler önüne serilmiştir.

Bağımlılık yaratmadığından dolayı da uzun süreli kullanımlar gerçekleştirilmektedir. Yani gidip sakinleştirici bazlı ürünler kullandığınız zaman oluşan bağımlılığından kurtulmuş olacaksınız ve aynı zamanda yarattığı enerjisiz halden de uzak kalmış olacaksınız. Siz de doğal bir tedavi yöntemini tercih ediyorsanız artık kaygılarınızdan kurtulmak, zeka fonksiyonlarınızı geliştirmek ve ya hafızanızın gücünü arttırmak ile birlikte aynı zamanda dikkat sorununuzu da ortadan kaldırmak istiyorsanız yapmanız gereken sadece satın alma işlemini tamamladıktan sonra alter natif tıbba bir adım daha yaklaşmanız olacaktır. Detaylı bilgi için http://orijinal-fn146.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Günümüzde artık alter natif tıp yoğun olarak tercih edilmeye başlanmıştır. Bunun bir nedeni de ilaçlar içerisinde yer alan kimyasalların insan hayatına farklı açılardan zarar vermesinden kaynaklanmaktadır.