İSTANBUL - Romatizmal hastalıklar hakkında en doğru bilgileri veren ve toplam görüntülenme sayısı 1 milyonu aşan RomatizmaTV’nin 27 Mayıs’taki canlı yayınında, “eş dost tavsiyesiyle romatizma tedavisi, kaplıca, ozon ve sülük tedavileri” konusunda doğru bilinen yanlışlar, Romatoloji uzmanları tarafından canlı yayında ele alınacak. www.romatizmatv.com’da, saat 10.00-12.00 arasında yapılacak canlı internet yayınında, Türkiye Romatoloji Derneği Romatizma TV Koordinatörü Prof. Dr. Timuçin Kaşifoğlu ve Türkiye Romatoloji Derneği Üyesi Doç. Dr. Cemal Bes, halktan gelen soruları yanıtlayacak.
Hastalara referans kaynağı olmak, hekime erişimi kolaylaştırmak ve hastalıklar hakkında her türlü detaylı bilgiyi sunmak amacıyla Türkiye Romatoloji Derneği tarafından kurulan Romatizma TV üzerinden 27 Mayıs’ta yapılacak canlı yayına, Türkiye Romatoloji Derneği Romatizma TV Koordinatörü Prof. Dr. Timuçin Kaşifoğlu ve Türkiye Romatoloji Derneği Üyesi Doç. Dr. Cemal Bes katılacak.
Canlı yayın saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında http://www.romatizmatv.com/ adresinden izlenebilecek ve bu süre zarfında hastalardan gelen sorular yanıtlanacak.