Acıbadem macunu olarak bilinen datça macunu doğal içeriklidir ve tamamen yerli üretime sahiptir. Dünya üzerinde ve ülkemizde her yıl binlerce insan sigara bağımlılığı nedeniyle birçok hastalıkla boğuşmakta ve hatta hayatını yitirmektedir. Acı badem macunu sigaranın yan etkilerini azaltmak için üretilmiştir. Bu ürün sayesinde hem sigaradan kurtulabilir hem de yan etkilerini en aza indirebilirsiniz.

Akciğer detoksu içeriği

Akciğer detoksu etkili datça macunu içeriği tamamen doğaldır. İçerisinde meyan kökü, zencefil, acı badem ve bal bulunmaktadır. İçerisinden herhangi bir kimyasal madde ve katkı maddesi bulunmamaktadır. İçinde bulunan bitkilerin özelliklerine gelirsek bunların her biri insana sağlığı için yararlı bitkilerdir. Tüm bu bitkiler akciğer sağlığı için oldukça önemlidir. Akciğer katranının temizlenmesine yardımcı olurlar. Balgam söktürücü etkileri vardır. Akciğer mukusunu temizleyici özelliğine sahiptirler. Akciğerlerin rahatlamasına yardımcı olurlar ve böylece daha rahat nefes almanıza yardımcı olurlar. Bal ise tatlandırıcı özelliğe sahiptir. Macunun tadının daha iyi olmasına yardımcı olmaktadır.

Faydaları ve zararları nelerdir?

Datça macunu oldukça faydalı bir üründür.. Akciğerlerin üzerinde bulunan gözeneklerin açılmasına yardımcı olarak daha rahat nefes almanıza yardımcı olur. En önemli faydalarından brisi de sigara içme istediğinizi sona erdirmeye yardımcıdır. Doğal içerikli datça macunu kullananlar kısa süre içerisinde etkilerini görmektedirler. Yapılan yorumlar neticesinde ürünün herhangi bir yan etkisi olmadığı gözlemlenmiştir. Sizler de resmi satış sayfalarını ziyaret ederken kullanıcı yorumlarını gözlemleyebilirsiniz.

Datça macunu kullanımı ve sipariş

Acıbadem macunu kullanımı oldukça basittir. Yanında çayı ile birlikte gelmektedir. Üründen günde iki defa kullanmak yeterli olacaktır. Her kullanımdan sonra yaklaşık olarak 4 saat boyunca sigara içme isteğiniz olmayacaktır. Zaman içerisinde sigara içme istediğiniz yavaş yavaş azalacaktır. Datça macunu kullanmaya hemen başlamak için şimdi sipariş verin. Resmi satış sayfalarında oldukça uygun fiyatlarla satışı yapılmaktadır. Ürüne hemen sahip olmak için orjinal sitesini ziyaret edebilir ve sipariş verebilirsiniz. Satın alırken orijinal ürün almaya oldukça dikkat etmelisiniz. Orijinal olmayan ürünler sağlığınızı olumsuz yönde etkiler ve etkisini de göstermez.