Buz lazer, istenmeyen tüylerden kurtulmak için geliştirilmiş en yeni epilasyon sistemidir. Buz başlığı sayesinde acı ve ağrı oranını minimuma indirmiştir. Buz lazer epilasyon sisteminde seans sayıları azalmıştır. Bu sayede 4-6 seans arasında sonuç alabilmek mümkündür. Tüm vücut epilasyonun daha kısa sürede tamamlanabilmesi de en önemli avantajlarından biridir.

Buz Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon yöntemleri; Alexandrite, diyode, nd yag lazer olarak sıralanır. Buz lazer epilasyon sisteminden önce, Alma lazer tarafından Soprano lazer sistemi geliştirilmişti. Soprano lazer sisteminde ütüleme işlemi sayesinde tüyden arındırılmak istenen bölge işleme tabii tutulmaktaydı. Günümüzde ise Soprano Ice, yani buz lazer sistemi, epilasyonda yeni yöntem olarak yaygınlaşmıştır. Buz lazer epilasyon yönteminde, lazer cihazının başlığında kontakt soğutma sistemi bulunmaktadır. Bununla beraber geniş spot özelliği ile ilgili bölgeye hızlı bir epilasyon işlemi uygulanabilmektedir.

Buz Lazer Epilasyon Avantajları Nelerdir?

Buz lazer epilasyon yönteminde kişinin ağrı ya da acı duyma oranı minimumdur. Kadınlarda tüm bacak, kol ve koltuk altı, bikini bölgesi; erkeklerde göğüs ve sırt bölgesi gibi alanlarda buz lazer ile epilasyon yapılabilmektedir. Bununla birlikte kaş arası ve kulak gibi hassas bölgelere de buz lazer epilasyon uygulanabilmektedir.

Buz Lazer Uygulama Ne Zaman Yapılabilir?

Buz lazer epilasyon yöntemi dört mevsim de uygulanabilmektedir. Buz lazer epilasyon sisteminde en açık renkli tüyler ve en koyu renkli tüyler de aynı başarı oranı ile lazer epilasyona tabii tutulabilmektedir.

Buz Lazer Yüz Bölgesine Uygulanabilir Mi?

Buz lazer epilasyon, en ince ve açık renkli tüyleri de görebilmektedir. Bu sayede buz lazer epilasyon yüz bölgesine de güvenle uygulanabilmektedir. Buz lazer epilasyon ile ilgili daha fazla bilgi ve sorularınız için http://www.marmarahair.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.