ÖZEL HABER : FUNDA AKOSMAN ERMAN

Galatasaray Camiasının Ağabey Ablalar Grubunun, Galatasaray Derneğinde toplantısına katıldık, çok neşeli çok keyifli ve çok bilgi veren entellektüel bir gündü. 

Mehmet Ali Zeren ve Özer Berkay başkanlığında toplanan grupta, gün saygı duruşu İle başladı, Atatürk ve şehitlerimiz için, sonra mikrofonda güzel konuşmalar yapıldı, beni de anons ettiler ve bu güzel aydınlık topluluk İle  on yıl öncesinde olduğu gibi beraber olduğumdan mutluluğumu dile getirdim. 

Her biri alanında duayen isimler buluşmuştu, okul anılarını da anlatıp , öğrencilik yıllarına dönerek muzip hatıralarını anlattılar. Hepsi tarihi ders niteliğinde anılar, ünlü isimler, ülkemizin geleceğine yön veren insanlarla olmak gurur vericiydi. 

Bu elit toplulukta Dr. Necmi Dayday Nükleer Enerji Uzmanı kurucu ve yönetim kurulu Başkanı, ülkemizde nükleer enerji ile ilgili bilgi verdi. Çok değerli bilgiler için ayrıca röportaj yaptım sizin için yakında paylaşacağım. Mehmet Ali Zeren müthiş iletişimi ve sosyalliği ile arkadaşlarının ve elbette bizim de çok sevdiğimiz başarılı bir isim. Sevgili Özer Berkay Güler yüzü İle pozitif enerji dağıttı etrafına ‘bu ülkeyi Güler yüzlü insanlar kurtaracak’ dedi, aynen katılıyorum. Hep var olun.