Fransa’nın Paris bölgesinde yeni yayına giren Radio Kardeche inanılmaz yükselişi ile takdir topluyor. Radio’nun kurucusu Paris ve çevresinin tanınan siması Tonton bahri lakabı ile tanınan Bahri Bey önceleri değişik radyolarda çalıştığı için yaptığı başarılı çalışmalarla Türk olsun, Fransız olsun Fas, Tunus, Cezayirli ve Afrikalıların severek izlediği ve dinlediği çok sevilen bir kişilik. Yayın felsefesi olarak tarafsız, seviyeli ve ölçülü yayınları ile taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanmış durumda. 

Radyo, spor, sağlık, politika, sanat ve Avrupa’daki gurbetçilerimizin sosyol, kültürel problemlerini de her zaman dile getiriyor. Aynı zamanda Türk şirketlerin tanıtımını yaparak katkıda bulunuyor. Türkiye’den dinleyici ve izleyici kesimi gittikçe artıyor.

Facebook üzerinde Radio Kardeche yazarak herkes bu siteye girip beğeni yapıp, izleyebilir ve dinleyebilir. Aynı zamanda WhatsApp üzerinde de yayınlara canlı olarak katılabilir. Çünkü Türkiye’den katılma gurbetteki Türklerin ikinci ve üçüncü kuşağı için ihtiyacı olan bir durum. 

Türkiye gerçeklerini sadece sosyal medya bilgileri ile öğrenmeye çalışan yeni nesilin iki toplum arasındaki kültür farkını kapatmak için herkesin desteğine ihtiyacımız var. 

Yazımı okuyan tüm okurlarımızı hafta içindeki Türkiye saati ile 22.00 ve 24.00 saatleri arasındaki yayınlarımıza bekliyoruz.

RADIO KARDECHE her nerede yaşıyor, yaşatılıyorsak sizlerleyiz. Saygılar