ANKARA

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Zaman birbirini suçlama değil, ortak hareket etme, yek vücut olma zamanıdır. Toplumu tahrik eden, terörün amacına hizmet eder" dedi.

Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da meydana gelen hain terör saldırısını lanetlediğini, bu alçak saldırının Türkiye'ye, ülkenin huzur ve kardeşliğine yönelik olduğunu ifade etti.


Terörden, vahşetten medet umanların, terör üzerinden oyun kuranların, bunun sonucuna katlanacaklarını, hukuka hesap vermekten de kurtulamayacaklarını vurgulayan Akdoğan, "Kirli oyunlara karşı sağduyu şart, millet olarak vakur ve kararlı şekilde bu saldırıları göğüsleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, şunları kaydetti:

 "Acımız büyük, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Zaman birbirini suçlama değil, ortak hareket etme, yek vücut olma zamanıdır. Toplumu tahrik eden, terörün amacına hizmet eder. Böyle bir günde seçimden, oydan, siyasi hesaptan bahsetmek, olayı siyasallaştırmak sorumsuzluktur. Terör örgütlerine söz söyleyemeyenlerin, terörle mücadele eden hükümeti suçlaması başka bir sorumsuzluktur."