ORDU

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'nun Perşembe ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, milletvekili genel seçiminden, yeni Türkiye istikametinde milletin kararlı bir şekilde yürüyeceği sonuçlar çıkacağını söyledi.

AK Parti olarak güzel bir seçim kampanyası yürüttüklerini ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Diğer partiler 'yapacağız, edeceğiz' derken, biz 'yaptık, yapıyoruz' diyerek kampanya yaptık. Kampanya boyunca açılışlar yapmaktan yorulduk. Dünyanın en iyi hizmetlerinden birisi, Avrupa'nın tek ve ilk olan deniz üzerine yapılmış olan Ordu-Giresun Havalimanı, Gülyalı ilçemizde hizmete açıldı. Diğerleri 'yapacağız'... Hatta CHP, çok şükür şimdi 'yapacağız' diyor. Önceden CHP 'yaptırmayacağız' derdi. 'Üçündü köprü' derdik, onlar 'yaptırmayacağız' derdi. Deseler ki 'biz daha iyisini yapacağız', inanın ki ses çıkarmayacağız. Ama 'biz daha iyisini yaparız' demiyorlar, 'biz yaptırmayacağız' diyorlar."

"Millet onlara asla iktidar vermez"

Önceden CHP'nin seçim dönemlerinde "laiklik elden gitmeyecek, laikliğin teminatı biziz" dediğini hatırlatan Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Baktılar ki bu laflar karın doyurmuyor. Şimdi bir takım sözler veriyorlar. Ama seçimden sonra verdikleri bu sözlerle kalacaklar. Ama hiç merak etmeyin bu millet onlara kasa falan bırakmaz. Bu millet onlara iktidarın ucundan bile göstermez. Bu millet onlara asla asla iktidar vermez. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi denince gerçekten yanlış şeyler, kötü dönemler akla geliyor. Türkiye'nin her yerinde Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız ve bütün aday arkadaşlarımız harıl harıl biten hizmetleri faaliyetlere soktular. Onlar 'yapacağız, edeceğiz' derken biz yaptıklarımızı söyledik. Yapacağımız projeleri de milletimizle paylaştık."