ANKARA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gençlerin önünü açan devrimlere imza atan, yeni devrimleri de hayata geçirecek, bu düzeni değiştirecek partiyiz. İnanıyorum ki ezen ve ezilenin olmadığı hakça bir düzeni bugünün sahibi, geleceğin umudu gençlikle başarabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, bir internet sitesinde, "Siyasetin size ihtiyacı var" başlıklı yazı yazdı.

CHP'nin geçmişinden güç alan ama her zaman yüzünü geleceğe yönelten bir parti olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Çünkü biz, kalkınma için, kalkınmış Türkiye için, özgür insan için mücadele edenlerin partisiyiz. Çünkü biz, gençliğin renklerinden korkmayan, farklılıkları sımsıkı kucaklayan, çoğulculuğu eşsiz bir zenginlik olarak görenlerin partisiyiz. Çünkü biz, gençleri sadece geleceğin değil bugünün ortağı olarak gören, gençlerin her karar alma mekanizmasında sesi olması gerektiğini düşünenlerin partisiyiz" ifadesini kullandı.

Ne ezen, ne ezilen, insanca, hakça bir düzen istediklerini yineleyen Kılıçdaroğlu, yazısını şöyle tamamladı:

"Korkuyu yıkmak, umudun ülkesini kurmak için çalışanların partisiyiz. Biz devrimci bir partiyiz. Gençlerin önünü açan devrimlere imza atan, yeni devrimleri de hayata geçirecek, bu düzeni değiştirecek partiyiz. Umut bu yeni düzenin arayışında. Bu yeni arayış sonsuz olmalı. Siyasete katılın. Yeni bir siyaset oluşturmamıza katkıda bulunun. Ülkemiz için güzel yarınları hep birlikte kuralım. İnanıyorum ki ezen ve ezilenin olmadığı hakça bir düzeni bugünün sahibi, geleceğin umudu gençlikle başarabiliriz. Gençlik bugünümüz. Bu davetimiz, bugünün ortağı gençlerle geleceği kurmak için. Var mısınız?"