ORDU

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ''Vatandaşlarımızdan istediğimiz, Türkiye'deki istikrarın bozulmamasıdır. Türkiye'nin krizler, kaoslarla karşı karşıya kalmamasıdır. Bunun için tek başına, güçlü bir şekilde AK Parti'yi iktidara getirmenizi diliyoruz" dedi.

Kurtulmuş, Gürgentepe ilçesinde AK Parti seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelen Kurtulmuş, vatandaşlara hitap etti. 

Yeni seçimle birlikte 7 Haziran'da yarım kalan sürecin tamamlanacağını belirten Kurtulmuş, Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez seçim hükümetinin uygulandığına dikkati çekerek, genel seçimlerin milletin geleceği adına hayırlı olmasını diledi.

Kurtulmuş "Bütün Türkiye'deki vatandaşlarımızdan istediğimiz, Türkiye'deki istikrarın bozulmamasıdır. Türkiye'nin krizler, kaoslarla karşı karşıya kalmamasıdır. Bunun için tek başına, güçlü bir şekilde AK Parti'yi iktidara getirmenizi diliyoruz. 1 Kasım inşallah, güçlü bir iktidarı çıkaracak ve Türkiye'de kriz bekleyenler avuçlarını yalayacaklardır" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"İstikrarı devam ettirmemiz lazım ancak şunu söyleyeyim, Türkiye'de çok işler yapılmış olmasına rağmen henüz Türkiye dünyanın Süper Ligi'nde değildir. Şu anda play-off oynuyoruz futbol tabiriyle. Birinci Lig'den play-off'a çıktık ama Süper Lig'e çıkmamız, yani Türkiye'nin 20-25 bin dolarlar seviyesine çıkması, Türkiye'nin dünyanın büyük ekonomilerinden, 10 büyük ekonomisinden birisi olması için ha gayret, az bir gayrete ihtiyacımız kaldı. Onun için sizlerden 1 Kasım'da Türkiye'de AK Parti'yi koalisyon ortağı bulmaya mecbur bırakmayacak bir sonucu ortaya çıkarmanızı rica ediyoruz. Kendinize oy verin, çocuklarınızın geleceğine oy verin, torunlarınızın geleceğine oy verin, Türkiye'nin dünyanın en büyük ülkelerinden birisi olmasına oy verin."