İZMİR

AK Parti İzmir Milletvekili adayları, 18 Mart Cumartesi günü tanıtım toplantısıyla kamuoyunun karşısına çıkacak.

AK Parti İzmir 1. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun da katılacağı tanıtım toplantısında adaylar bir araya gelecek.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hazırladığı seçim beyannamesinde İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi'yle ilgili dev projelerin gündeme getirildiğini, bu projeleri İzmir halkına en doğru şeklide anlatacaklarını belirtti.

Delican, "AK Parti olarak kutlu yürüyüşümüzde hep bir adım önde, her zaman yaptıklarımızın daha iyisini yapmak için kendimizle yarıştık. Sayın Genel Başkanımız açıkladığı seçim beyannamesinde Yeni Türkiye'nin kapısını sonuna kadar açtı. Bizlerde Sayın Genel Başkanımızın açtığı yolda gece gündüz demeden çalışarak, yaptıklarımız ve yapacaklarımızı en yalın haliyle İzmir'de kıymetli hemşehrilerimize anlatacağız" ifadelerini kullandı.

Kaya Termal Otel'de saat 15.00'te yapılacak tanıtım toplantısında 26 milletvekili adayıyla birlikte İzmirlilerle buluşacaklarını ifade eden Delican, tüm İzmirlileri bu etkinliğe davet etti.