Kasımpaşa Şota Arveladze'nin istifasından sonra yerine Önder Özen'i getirdi. Şahsi fikrim olarak, ligin bitimine 8 hafta kala böyle bir değişikliğe çok gerek olmadığı kanaatındayım. Sonuçta düşme potasından uzak bir takımın 8 hafta kala Hoca değiştirmesi hiç bir olumlu sonuca gebe değil.

Kasımpaşaspor iyi bir kadro kalitesine sahip olmasına rağmen sezon başından beri takım ruhu oluşturamadı. Adeta elinden emziği alınmış bir bebek görüntüsüne sahip Paşalar çok kırılgan, bire-bir de ayakta kalamayan, defansta uyumsuzluğu bariz gözüken bir görüntüdeydi.

Özen bir kaç günde bir şeyleri değiştirmişmi derseniz, bir takım oluşturacak bir değişiklik olmamış. Görülen gereksiz kırmızı kartlarda bunun göstergesi.

“Mal düşmanı” dediğimiz bir deyim vardır. Paşal'ı oyuncularda  bu deyime uyan çizgide hareket ettiler, yâni top düşmanıydılar.

Topun arkasına geçince rakibi durdurabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Topun arkasına geçip birlikte pres anlayışını zamanında gerçekleştirmelisiniz. Bu bağlamda maçın temposu düşüktü. Beşiktaş'ın rakibin boşluk vermesini beklercesine yavaş tempoda pas yapması, Kasımpaşa'nın bu tempoya ayak uydurması maçı zevksiz kıldı.

Sonuç olarak Paşal'ı taraftarlar buruk olmalı. Bir tarafsız gözle bakarsan Kasımpaşa'yı sıkıntılı günler bekliyor, aman düşme potasına dikkat!