Açıkçası haftalardır yaşanan puan kayıplarından sonra kendisinden daha kötü mücadele eden Kasımpaşaspor karşısında,Fenerbahçe'nin iyi veya kötü futboluyla 3 puanı alacağına inanıyordum.Mücadelenin başlamasıyla beraber,haftalardır görmek istediğimiz hırslı,mücadeleci,takım oyununu benimseyen oyun anlayışını Kasımpaşaspor karşısında maçın büyük bölümünde gördük.

                                                 *  *  *

Rakip Kasımpaşaspor'un da haftalardır tepe taklak ve sahada ne oynadığı belli olmayan mücadelesini unutmamak lazım. Fenerbahçe'nin en büyük şanslarından biriside, tam işler kötü giderken kendisinden daha kötü mücadele eden Kasımpaşaspor'la oynamasıydı.

                                                 *  *  *

Haftalardır, sergiledikleri performanslarıyla eleştirdiğimiz, Josef ve Ozan'ın attıkları gollerde, özellikle asistlerini yapan Emenike ve Lens'in akıl dolu paslarını es geçmemekte fayda var.Özellikle Ozan'ın attığı golden sonra ,kendisine olan öz güveninin daha çok artarak takıma daha faydalı olacağını düşünüyorum. 

                                              *  *  *

Mücadelenin 57. dakikasında verilen penaltı pozisyonu tamamen fiyaskoydu.Ardından pozisyonu anlatıp itiraz eden Lens'e sarı kart verilmesi de ayrı bir olay.Belkide, Lens kariyeri boyunca ilk defa böyle bir sarı kart görmüştür.

                                           *  *  *

Bu akşam, maçı izleyen milyonlarca insan,gol atmak için Volkan Şen'i ittiren İsmail Köybaşı'nı,Lens'in oyundan çıkmama arzusunu ve oynadığı futboldan keyif alan Fenerbahçe'yi uzun süre unutmayacaktır.