Fenerbahçe,Yeni Malatyaspor deplasmanının ardından 2 haftada 0 çeken Göztepe deplasmanında da 3 puan kaybetti.Fenerbahçe karşısında,ilk 2 haftadan daha farklı mücadele edip  taraftarıyla bütünleşen GöztepeHalil Akpunar'ın jenerik golüyle yeni sezonda 3 puanla tanışmış oldu..Mehmet Topal'ın net pozisyonda direğe nişanlaması maçın kırılma anlarından birisiydi.

Sinir krizi

Saha içerisine baktığımızda Slimani ve Eljif dışında Fenerbahçe gibi mücadele eden isimler göremedim. Sol bekte Hasan Ali,sağ kanatta Dirar mücadele boyunca milyonlarca Fenerahçe taraftarını sinir krizleri geçirttiler. Dirar'a gelen tekliflerin bence bir an önce olumlu cevaplayıp transferine izin verilmelidir. 21 yaşındaki Barış Alıcı'nın Dirar'dan daha fazla fayda sağlayacağına inanıyorum. Ayew'in henüz takıma katkı sağlayamaması da Fenerbahçe'yi hücum hattında resmen 1 kişi eksik oynuyor.Bu süreçte Mehmet Ekici veya Valbuena faydalanıp gerekirse belli bir süre Ayew'in dinlendirilmesi gerekiyor.

Cocu, takıma yeni sistem ve futbol anlayışını monte etmeye çalışırken puan kayıpları olacağını hepimiz tahmin edebiliyorduk. Bir birini yeni tanımaya başlayan oyuncular varken üstüne Cocu'nun takımı yeni yeni tanıyor olması puan kayıpların başlıca nedenlerinden bir kaç tanesi olduğunu düşünüyorum. Cocu'nun yeni transferlerle birlikte kafasında ilk 11'in belirlenmesi ve oyuncuların birlikte oynayarak uyum sorununu aşmaları sonucunda Fenerbahçe'nin galibiyet serilerine başlayacaktır.

Umarım Fenerbahçe bu sancılı süreci bir an önce atlatır, gerek kombinelere gerek Fenerium mağazalarından alışveriş yaparak camiaya destek olan cefakar taraftarının yüzleri güldürmeye başlar.