21 Yaşındaki bir uyuşturucu bağımlısı gencin ölmeden önce annesine yazdığı son yazısı.

Düştüm bir batağa çıkamıyorum Ana. Öldürüyor ‘’Beyaz Zehir’’ diyorlar adına. Biliyorum yandığımı ama sönmüyorum ana.Bir tutan bir daha bırakamıyor ana. Beyaz zehir derlerdi aldırmazdım. Rüya görürsün derlerdi uyanamazdım. Şimdi bir kabustayım, korkmaktayım. Bitirdi beni ana yok olmaktayım. Gençtim ana cahildim hiç ölmem derdim. Bu sefer son bir daha kullanmam derdim. Öyle değilmiş ana, ben beyaza yenildim.

Aynada değişen yüzümdü, değişen bendim, bilseydim düşer miydim? Bu çıkmaza, üzer miydim? Sizi ağlatır mıydım? Ana. Dost dediklerim itiyor beni uçuruma. Ümidim kalmadı dayanamıyorum ana. Kaçmak istiyorum bu dertten bu meretten bırakmak istiyorum olmuyor, be ana! Affedin beni ana! Son özürüm sizde. Seni düşünüyorum yaşamak istiyorum ana. Pişmanım ana pişmanım, hem de çok pişmanım! Sizi ne kadar üzdüğümün farkındayım. Siz üzülmeyin! Derdime kendim yanayım, kavrulayım bu dertle, kurtulayım ana. Kendimi düşünmüyorum ana yaktım sizi. Çok incittim kırdım tertemiz kalbinizi. Size yakıştıramıyorum şimdi kendimi. Yine de oğlun olarak ölmek isterim ana.

Babama söyle ana ne olur beni affetsin! Benim de bir oğlum vardı, adı Kemaldi desin. Mezarıma gelip de benim için dua etsin,ne olur ana! Babam hakkını helal etsin. Yakındır ölüm haberim gelir sana. Gelir tabutum konur musalla taşına, günahım çok ana. Çıkamam Allah'ın karşısına ana. Dua et sen yine de biricik yavruna. Hakkını helal eyle ana yaklaşıyorum sona. Bu son sefer çıkıyorum son yolculuğuma. Genç yaşta kavuşuyorum kara toprağa. İbret olsun kaderim ana, ardımda kalanlara...