Müziksiz hayat boş bir hiçe benzer. Bir insan müzik dinleme alışkanlığına sahip değilse moral gücü kötüdür ve duygudan yoksundur. Müzik ruhun ilacıdır sözü doğru değil midir? Müzik gerçekten de duygu işi ve ruhun ilacıdır.

Müzik; güzel sanatlar içinde insanın ruhuna en iyi gelen sanatlardan bir tanesidir. Canımız sıkkın olduğunda bir müzik ile kendimize gelir, sinirlendiğimizde müzikle sakinleşir, sevinçli olduğumuzda yine dilimize taktığımız melodi ile dile getiririz. Yani müziği hayatımızın her anında görebilmemiz mümkündür. Bazen bir şarkı gözlerimizden yaşlar akmasına sebep olurken bazen de bir şarkı ile yerimizde duramaz dans etmeye başlarız. Her ne olursa olsun bizler müzik sayesinde duygularımızı dışa vurmaz mıyız? Nasıl ki vücudumuzun besine gıdaya vitamine kalsiyuma ihtiyacı var, müziğinde ruhumuz açısından manevi değeri küçümsenemez. Öyle ki şimdiden solfej kursundaki Perihan Hocamı, kızı Nihan'ı, arkadaşlarım Birsen, Asiye, Aysun, Fatma, Bedia, Türkan, Destegül, Mihriban, Muazzez, Nurten, Sezer, Ela, Kadriye, Gönül, Dilek, Mercan, Tülay, Sultan, kursun kafesindeki ablaları, kursun yetkilerini, Hacer Hanımı çok özledim ve şu an Arkadaş şarkısını dinliyorum ve daha bir özlediğim aklıma geliyor. Canım arkadaşlarım kursta çalışmamız, şarkılar söylemelerimiz, teneffüslerde çay kahve içerken, börek çörek yerken tatlı sohbetlerimiz, kahvaltılara gitmelerimiz, konser heyecanımız, kulisteki mutlu anlar konserimiz, konser sonrası garipçe köyünde balık mıhlama yiyip şarkılar söyleyip videolar fotolar çekilmemiz, özledim işte neyse ki kursumuz açılmasına az kaldı, özlemler bitecek inşallah.

Bir gün gelip ayrılsak bile seninle arkadaş.

Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş...

Ne güzel ne anlamlı bir şarkı değil mi?

Gerçi inanmıyorum bizler ayrılmayacak yine aynı belki bir kaç kişi fazlasıyla olacak bizler hep olacağız inanıyorum çünkü Perihan hocamızı tanıyan onu bırakamıyor onun göstermiş olduğu sabır bizlere olan güveni çok nadir hocalarda var onunla çalışmak bizler için onur verici.

Haftaya Perşembe Görüşmek Üzere 

Sevgilerimle Dostlarım...