Sevgili Önce Vatan Gazetesi Okuyucularım Mutlu Hafta Sonları;

Dün Mesai bitiminden sonra Bayram tatili başladı. Bende hemen bundan fırsat bilerek Marmara’nın İncisi Çınarcık’ta aldım soluğu. Bir sonraki yazımı yazarken bayramın 3.günü sizlerle buluşacağım ama önceden Tüm Müslüman aleminin Mübarek Kurban Bayramını şimdiden canı gönülden kutluyor, küçüklerimin gözlerinden büyükleriminde ellerinden öpüyorum.

Önümüzdeki hafta Dünya Alzaimer’lılar günü olduğu için o gün lütfen Alzaimer’lı olanları ziyaret edin ve unutmayın bu hastalık çok zeki ve başarılı insanlarda oluyormuş beyin bir müddet sonra kendini resetliyor ve hiçbir şeyi hafızasında tutmuyormuş. Oyüzden lütfen hayattayken insan ilişkilerine dikkat çekiyorum. İnsanları sevmeyi deneyin, birbirinizi sevin, doğayı hayvanları kısacası Allah’ın yarattığı her şeyi sevin koruyun ve kollayın. Nerden nereye geldi şimdi konu diyeceksiniz, malesefki günümüzde insan ilişkileri çok zayıf ve dengesizlik boyutunda seyrediyor. Tamamen çıkar düzeni var ama olsun kim ne yaparsa yapsın siz, size zarar verenlere iyi davranın gül atın onlara. Yapılan her iyiliğin bir bedeli ve karşılığı vardır. Büyüklerimizin lafı vardır ya, Boşver sen iyiliğini yap denize at, kul bilmezse değerini bilen çıkar. Herkes kendi gönlünün ekmeğini yer .

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir buluşma yaşandı. Önce Vatan Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni, benim candostum sevgili Funda Akosman Erman, Film-San Vakfı’nda beni ziyarete geldi çok değerli eşi sevgili Şükrü Erman ile beraber. O kadar çok mutlu oldum ki anlatamam bizlerin dostluğunu bilen bilir ama yinede hatırlatayım bilmeyenler için bizim dostluğumuz çok eski Akosman ve Erman ailesiyle. Onlar benim kıymetlilerim ve çok değer verdiğim 2.Ailem. Sizleri çok seviyorum İyiki varsınız Sevgili Abdullah Akosman, Sevgili Funda Akosman Erman ve Şükrü Erman…

Saygılarımla..

Sağlıcakla kalın ama sevgisiz kalmayın…