Gümüşhanespor'un başarılı stoperi Mehmet Cansın Çiçek, TFF 1. Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı 2. Lig Play-Off finalinde Erzurum BB maçı öncesi yazarlarımızdan Ekrem Konur'a açıklamalarda bulundu.

İki komşu şehrin karşılaşmasında öncelikle dostça geçmesini temenni eden Mehmet; “Komşu iki şehir takımının karşılacağı maçta dostça geçmesini temenni ediyorum. Sezon başında şampiyonluk parolasıyla çıktığımız mücadelede, sezonu direk şampiyon olarak bitiremesekte Allah bize ikinci bir şans verdi. Takım olarak çok emek harcadık. Avucumuzun içinden kayıp giden şampiyonluğu Erzurum BB yenerek tekrar kazanmak istiyoruz. Çok iyi bir takıma sahibiz ve kupayı gerçekten bizim herkesten fazla hakettiğimizi düşünüyorum. Her zaman olduğu gibi takım arkadaşlarıma çok güveniyorum. Alışılmış olan oyunumuzu oynarsak Erzurum BB yenip şampiyon olacağımızdan eminim" dedi.

Bir çok takımın transfer listesinde yer aldığının belirtilmesi üzerine Mehmet; Gümüşhanespor'la 1 sene daha mukavelem var. Burda kendi adıma ve takımım adına iyi bir hava yakaladımı düşünüyorum. Şampiyonluk yaşayarak 1. Ligde Gümüşhanespor'la yeni başarılara imza atmak istiyorum" dedi.