Kadrolar açıklandığında, Hasan Ali'nin sağ bekte oynayacak olmasına bir çoğumuz şaşırmıştık. Hafta boyunca idmanlarda Ozan'ın sağ bek olarak denenmesi ve sağ bek'e alternatif olarak alınan Karavayev'in değerlendirilmemesi akıllara "İhtiyaç olduğunda oynamayacaksa neden alındı?" sorularını getirdi

Mücadelenin ilk 45 dakikasında,ayağa paslarla ve Lens, Alper ve Persie'yle etkili olup gol arayan Fenerbahçe'nin karşısında Quresma, Talisca, Aboubakar ve Babel'le hücumda etkili olmaya çalışan Beşiktaş vardı. Kanatlarda Quresma ve Babel'le ile etkili olup pozisyonlara giren Beşiktaş, aradığı golü 45. Dakika'da İsmail Köybaşı'nın büyük hatasıyla buldu.

İkinci yarı, ilk yarının kopyası gibiydi. Quresma, Talisca, Babel'le sağlı sollu saldıran Beşiktaş karşısında, kontra ataklarla etkili olmaya çalışan ancak istediği açığı rakipte bulamayan Fenerbahçe vardı. Beşiktaş 3 puanı kaptık diye sevinirken, Marcelo kendi kalesine attığı golle Fenerbahçe'ye 1 puanı hediye etti.

Ayrıca; Skrtel'in ve Josef'in ikinci sarı kartlarını es geçmeden cesurca veren, Talisca'nın, Volkan Demirel'e yaptığı el hareketini, Ozan'a attığı öpücüğü ve Tolgay Arslan'ın Lens'e yaptığı sert harekete kırmızı kart göster(e)meyen, hakem Fırat Aydınus ve ekibini tebrik ederim (!)