Afrika halklarının özgürlük timsali, Nelson Mandela özgürlük savaşçısı olarak tüm dünyaya bir etki bırakmıştı.

Kendi halkı tarafından da çok sevilen Mandela’nın sözde hapishaneden çıkıp Güney Afrika’ya Cumhurbaşkanı olduktan sonra, Afrika bölgesindeki Küresel para baronlarının Amerikan ve İngiliz altın ve petrol şirketlerinin kazançlarının yüzde 500 oranında arttırdığını pek kimseler bilmez. Arkasından Londra’nın göbeğine Nelson Mandela’nın heykelinin “özgürlük”  konusunda yaptığı çalışmalarından değil, İngiliz petrol şirketlerinin kazançlarını arttırdığı için dikildiğinide kimse bilmez. Peki, bu İngiliz ve Amerikan şirketleri diye bilinen şirketler aslında 300’ler meclisine ait dev tröstlerdir. (Çok Uluslu Şirketler)

Nelson Mandela bir zamanlar “vatan haini”ydi, teröristti. Aradan geçen yıllar da ulusunun babası oldu. Ömrünü ırkçılıkla mücadeleye adadı. Güney Afrika Cumhuriyetinin ilk siyahi başkanı oldu. Hapiste kaldığı 27 yılın ardından 1990 yılında serbest kalan Mandela 1994’te Güney Afrika’da başkan seçilerek bir ilke imza attı. Çünkü o artık ülkesinin ilk siyahi başkanıydı. O Özgürlük savunucusu ve bir ekoldü. Görevde olduğu sürece barışı sağlamak ve devamını sürdürmek amacıyla ülkeye liderlik yaptı.  1993 yılında Nobel Barış Ödülü’nü aldı. Karizması, kendini de eleştirebilen mizah anlayışı, inanılmaz hayat hikâyesi onun dünya çapında tanınıp sayılmasının yalnızca küçük bir kısmıdır.  Türkiye hükümeti 1992 yılında Mandela’ya Atatürk Uluslararası Barış Ödülü’nün verilmesini kararlaştırdı.  1986 yılında verilmeye başlanan bu ödüle daha önce NATO eski Genel Sekreteri Joseph Luns, Japon Prensi Takahito Mikasa ve Türkiye’nin yedinci cumhurbaşkanı Kenan Evren gibi isimler layık görülmüştü. Tabi burada Kenan Evren nasıl bu ödüle layık görüldü o da ayrı bir konu.



Atatürk Uluslararası Barış ödülünü Mandela reddetti. Mandela’nın bu ödülü reddetmesinin nedeni çok ilginçti.
Yapılan Açıklamada  “Nelson Mandela bütün hayatını demokrasi, insan hakları ve baskılarla mücadeleye harcamıştır. ANC, Mandela’nın kendisine verilen ödülü kabul etmediğini ve Türkiye’yi ziyaret planlarının olmadığını açıklamak istemiştir. ANC’nin tavrının modern Türkiye’nin kurucusu reformcu Mustafa Kemal Atatürk’le ilgili herhangi bir olumsuz ilgisi yoktur” denildi. Özgürlükler ve Barış mücadelelerinin ikonu olmuş biri olan Nelson Mandela neden bu ödülü almamıştı?

David Rockefeller ne demişti:  “Mustafa Kemal yüzünden biz planlarımızı 50 yıl ertelemek zorunda kaldık.”  Hapisten çıkmak için İlluminati örgütü ile anlaşan Mandela’nın örgütün sevmediği düşmanı olan Mustafa Kemal Atatürk adını taşıyan bir ödülü almaması da normaldir. Nelson Mandela’nın Küresel Baronların özellikle seçtiği bir lider olduğu sonradan sonradan ortaya çıkacaktı. 27 yıl hapis yatmış biri çıktığında özellikle seçilmiş ve kendine verilen rolü iyi oynayacaktı. Sözde Afrika Halklarının özgürlük temsilcisi olacak ve Afrika halklarını demokrasiye kendini adamış olarak barışa ve sevgiye davet edecekti. Daha Hapishanede iken bu görev ona verilmişti. Öyle ki kendisine hapishanede verilen mahkûm seri numarası bile özel bir numaraydı. Mandela İLLUMİNATİ’nin hizmetine girmişti… Yeni Dünya Düzeninin kurucularının her dediğine onay veren Mandela’nın hapisten çıktıktan sonra ki yıllarda Afrika Kıtasına bir bakın ölümlerin kıyımların ardı arkası kesliyormu? Sözde demokrasi ve barış temsilcisi nin gücü neye yetiyor du? Sessiz kalmaya mı Ya da kapı arkasında başka işler çevirmeye mi?



Malta Şövalyeliği unvanını almış bir Lider nasıl olur da ezilen halkların temsilcisi olur? Sorarım sizlere.  Tepeden tırnağa Küresel baronların çarkına düzenine ayak uydurmuş Bir Özgürlük ve Barış timsali Lider Mandela.  İlginç değil mi?

Sonuçta İlluminati’nin küresel  planları daha önemlidir. Meşhur Mandela öldüğünde arkasında vakıflara bıraktığı paraların dışında 110 milyon dolarlık servet bıraktı. Milliyet gazetesinin 12 Aralık 2013 tarihli gazete haberinde Mandela’nın ilk evliliğinden olan kızı Makaziwe ve ikinci evliliğinden olan kızı Zenani miras için karşılıklı dava açmışlardı.

Mandela’nın bilinmeyen servetinin dışında banka hesaplarından milyon dolarlar çıkmıştı. Bu tabi ki herkesi şaşırttı. Banka da ki 110 milyon doları için Güney Afrika liderinin kızları Makaziwe ile Zenani, miras kavgasına tutuşmuştu. Nelson Mandela hayatını kaybeder kaybetmez miras kavgasına düşen kızları, veraset davasında ikinci raunda başladı.

Özellikle açlıktan ve fakirlikten dolayı suç oranının çok yüksek olduğu ülkede bu servet bir anda kafaları karıştırmıştı. Hayatının yaklaşık 27 yılını hapiste geçiren bir Liderin bu parayı hangi arada, ne zaman kazandığı soruları akıllara getirdi. Gelmemesi de normal değil zaten. Düşünsenize ömrünüzün yarısını özgürlük barış ve haksızlıklara karşı mücadele eden bir görev güdüyorsunuz. Fakir Afrika kıtasının özgürlük ve mücadeleci Lideri oluyorsunuz. Ve bir bakıyorsunuz öldükten sonra ardınızda milyon dolarlar bırakarak gidiyorsunuz…  Milyon dolarlar nerden gelmiştir sizce? Uzaydan değil ya!

Bu kadar kirli para trafiğini ancak Küresel Baronlar ve Tapınakçılar ile işbirliği yapanlar yönetir.