RÖPORTAJ: HAKAN KANBUROĞLU

Nava Semel’in dünyaca ünlü eserini ilk kez müzikal olarak sahnelenirken Özgün bu çalışmada yer alma teklifini nasıl kabul ettin sorusuna; ''Öyküden o kadar çok etkilendim ve kendi hayatımdan benzer yönler buldum, kendi hayatımı anlatabileceğimi hissettim.” cevabını verdi. 

Sesinin yanı sıra müzikaldeki oyunculuk yeteneğiyle ilgili de birçok oyuncudan tebrik aldığını dile getiren Özgün, “Kendime oyuncu diyemem ama oyunculuğun hakkını verdim, seneye müzikalin filmini çekmeyi düşünüyoruz, oyunculuk teklifleri gelmeye başladı.” açıklamasında bulundu. 

Down sendromlu bir meleğe sahip olan sanatçı; “Gözlerin Ardında” müzikalinde de “Down Sendromu”na farkındalık yaratacağını söyleyerek “Hayatımdaki en büyük görevim Down Sendromu konusunda farkındalık yaratmak olacak, Down sendromlu bireyler bizim zavallılıklarımızı telafi ediyorlar, hayatlarında yalan yok, saf sevgi var” yorumunu yaptı. 

Sanatçı oğlu Ediz ile birlikte çok sık vakit geçirdiğini, konser verdiği şehirlerde konaklamadan eve döndüğünü dile getirerek “ Özellikle onun ders saatlerinde yanında olmaya çalışıyorum, sürekli benim şarkılarımı dinliyor ve yüzlerce kez Arkadaşım Eşşek şarkısını dinleyebilir, iyi bir kulağı var,  oğlumun beni örnek almasını isterim” şeklinde çocuğuyla ilgili soruları yanıtladı. 

Evlilik hayatıyla ilgili sporla ilgileniyorsun vücut da yaptın, en fit şarkıcılar arasındasın eşin kıskanmıyor mu sorusuna ise “ Spor yaptım vücut oldu, sağlık için spor şart, bizim ilişkimizi; aşk, sevgi ve empati ayakta tutuyor. Kıskanmak konusunda ise insan kendinin olanı hiçbir zaman kıskanmaz”cevabını vererek eşine olan sevgisini bir kez daha dile getirdi.