HABER: ÖZLEM ÇETİNKAYA

Acun eleme konseyinde; sonuç olarak her iki yarışmacınında henüz yarışmadan ayrılmadıklarını açıklamıştır. Ayrıca henüz diskalifiye olduklarının açıklamasını yapamıyacağını ancak  şuan için her iki yarışmacının adada ayrı, ayrı tutulduklarını ve akibetleri ile ilgili kararın ancak  tüm görüntüler tekrar baştan izlendikten sonra bir karara varılacağını söylemişti..

Bilindiği gibi Dünya’nın en zor yarışmalarından biri Survivor (hayatta kalma) yarışıdır. Yarışmacıların; açlıkla sınandığı bu yarışmada, beden kondisyonları da oldukça önemlidir. Ödülü “yemek” olan bu yarışları yarışmacılar, açken tüm güçleri ile kendilerini ortaya koyup yarışıyorlar. Bu da bazen insan üstü bir iradeye zorluyor insanı.

Yarışmada ayrıca psikolojik strateji uygulayan yarışmacılarda var. Bu sefer Survivor’da bu stratejiyi uygulayan yarışmacı Ütopya yarışmasından da tanıdığımız Semih. Semih’in uyguladığı  bu taktiklerde karşısında sağlam durmak için, “çelik gibi” sinirlere hakim olmak lazım. Dolayısı ile gönüllüler grubuna düşmüş olan yarışmacı adayların; Survivor’un zaten bilinen zorlu şartlarının harici bir de; sağlam sinirleri ile sınanacakları yarışmanın başından beri bilinen bir gerçek.

Dolayısı ile Acun’un henüz açıklamadığı bu durum yarışmanın başından beri beklenen şarkıydı. Muhtemelen bu gece ki yayında açıklanacağını umduğumuz olayın iç yüzünü öğreneceğiz. İlk akla gelen bu iki yarışmacıdan biri veya her ikisinin de diskalifiye olma ihtimalinin olması.

Yarışmanın takipçilerinin iki gündür açıklanmasını beklediği bu durum yarışmada ki dengeleri de değiştirecektir elbet. Yarışmacıların henüz takım halinde ünlüler ve gönüllüler olarak yarıştıkları Survivor yarışmasında  adalar birleştikten sonra Semih’in yarışmada kalması durumunda diğer tüm yarışmacıların korkulu rüyası olmaya devam edecektir.