HABER: ERKAN MACİT

Ekranların  fenomeni Survivor ekrana gelen yeni bölümünde Dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu hafta Dokunulmazlık oyununu kazananlar kim oldu. Survivor kim elenecek. Survivor 10 Nisan 2016 ‘da Dokunulmazlık oyunu kazanan belli oldu. İşte o sorunun cevabı, İşte tüm detayları ile Survivor 10 nisan dokunulmazlık oyunu...

Survivor 43.bölüm dokunulmazlığı kim kazandı...

10 Nisan 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım:

GÖNÜLLÜLER

Ekranların fenomen yarışması Survivor da nefes kesen anlar yaşanmaya devam ediyor. 10 Nisan tarihi Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Ünlüler ve Gönüllüler arasında neler yaşandı?

İşte merakla beklenen Survivor dokunulmazlık oyuna dair detaylar haberimizde.

Survivor 10 Nisan Dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. TV8 Ekranlarında yayınlanan Dokunulmazlık oyunu kazanan Ünlüler oldu. Survivor Ünlüler bu hafta Dokunulmazlık kazanarak 1 hafta adada kalmayı garantiledi. Survivor Gönüllüler takımı Dokunulmazlık bsrhbr kaybetti ve eleme için Konseye gittileri. 10 Nisan Survivor Konseyinde Gizem Kerimoğlu adı yazıldı. Survivor'da Bireysel Dokunulmazlık oyununu Efecan kazandı ve Efecan Semih Öztürk ismini söyledi. Şimdi sms sonuçları merakla bekleniyor. Survivor Semih Öztürk birinci olamazsa elemeyi arkadaşları arasında yaşayacak. Ancak yine bir isim söylenmesi gerekir ve o isim Gönüllüler ekibinden biri olacak. Semih Öztürk 1. olursa yine bir isim daha söyleyecekler. Survivor 1. ve 2. olanlar takım hbk arkadaşlarına ihanet etmek zorunda kalacak. Survivor 2016 veda eden isim İbrahim ya da Zafer olacağı biliniyor. Çünkü Gizem Kerimoğlu sms oldukça yüksek.

Son zamanlarda Tv ekranlarında en çok ilgi çekene programlar arasında yer alan survıvar her sene ünlüler ve gönüllüler olarak grupların  zor şartlar altında  yarışmasına sahne oluyor.

TV8’in sevilen yarışması Survivor da heyecan ve gerilimin dozajı hızlı artmaya devam ediyor. 10 Nisan Pazar akşamı ekrana gelen dokunulmaz oyununda ünlüler ve gönüllüler arasında yapılan değerlendirme ile kıyasıya bir rekabet yaşandı. İki takımında oyuncuları ödülü kazanmak ve Survivor’da kalmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık ödülünü kaybeden Ünlüler takımındaki gerginlik görülmeye değerdi. Güç kaybetmek istemeyen ünlüler mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade etti. Yılmaz Morgül, adada elenmesi için ismi verilen isim olmuştu. Halkın gönderdiği sms oyları sonuçlarına göre birinciliği Avatar Atakan kazanmış ve Morgül’ün elenmesini istemişti

Bakalım  ileride  daha neler olacak ?