KIVANÇ TERZİOĞLU
İSTANBUL
Birbirinden ünlü mankenlerin yer aldığı 2014 kış sezonunun son defilesi önceki gün Ankara Antares AVM’de yapıldı. Ünlü sanatçı Sinan Akçıl’ın da şarkılarıyla coşturduğu AVM’de muhteşem bir gece yaşandı. Farkındalık Stüdyosunun organizasyonunu üstlendiği defileye Ece Gürsel, Fatoş Kabasakal, Tuğba Altıntop, Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Yeliz Öney gibi mankenlerin yanı sıra ünlü oyuncu Özgür Özberk’te ilk kez katıldı. Mankenlerin derin yırtmaçlı kıyafetleri nefes kesti. Özgür Özberk’te birlikte podyuma çıktığı ünlü manken Simge Tertemiz’i bir anda kucağına aldı. 
Simge Tertemiz Beşiktaş’ın formasını tanıtırken Kartal işareti yapıp çıplak ayakla olması ‘çıplak ayaklı kartal’ denilmesine yol açtı. 
Defilenin ortasında podyuma çıkan ünlü sanatçı Sinan Akçıl ise bir an olsun yerinde durmadı. Sürekli hayranlarıyla temas halinde olan yakışıklı popçu, bir ara ‘Ankara’nın Bağları’ şarkısını söyledi. Sahneye milli yakım formasıyla çıkan Akçıl ilerleyen dakikalarda formayı çıkartırken karın kaslarının gözükmesi üzerine hayranları çığlıklar attı.  Akçıl’ın podyumda mankenlerin geçişi esnasında sürekli arkasını dönmesi dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçu Ece Gürsel’i gördüğü zaman ise; ‘Benim number one’ım Ece Gürsel’dir’ dedi, Gürsel’de bunun üzerinde; ‘Çok teşekkür ederim’ yanıtını verdi. 
Ankara Antares AVM müdürü Dilek Kurt’un Ece Gürsel’in doğum günü olması sebebiyle ‘Mutlu Yıllar Ece’ şarkısıyla podyuma davet etmesi Gürsel’i çok duygulandırdı. Gürsel’in 32 yaşına bastığı öğrenildi.  
Defilenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sinan Akçıl gazetecilerin  sorduğu; ‘Geçtiğimiz günlerde de Ebru hanımın sizi Rus kadınlarından kıskandığı iddiası vardı ama bugün podyuma mankenlerle çıktınız. Kıskanmayacak mı?’ sorusuna çok çarpıcı bir yanıt verdi: ‘Ebru’ya sadece konser demiştim. Defileden haberi yok! Bu yüzden yayınlamazsanız sevinirim’ dedi.