Ünlü Top Model, TİNKA MELİSSA MANOLOVA çok yakında Piramit Yapım’da. Ünlü Alman Top Model, 19 yaşındaki sanatçı Tinka Melissa Manolova yakında Türkiye’ye geliyor. Piramit Yapım firması ile çeşitli tanıtım, albüm ve film antlaşması yapan güzel yıldız “Türkiye’ye hayranım” dedi.

Ünlü Alman Top Model, 19 yaşındaki sanatçı Tinka Melissa Manolova’nın babası Türk, annesi ise Kosova kökenli. Alman Top Model Türkiye’de birçok çalışmalar yapmak için Piramit Yapım firması ile antlaşma imzalamış. Firma yetkilisi Cengiz Ülüş yakında İstanbul’a gelecek olan 19 yaşındaki ünlü Alman genç Top Modelle birçok çalışmalara imza atacağız, bunların başında film oyunculuğu, mankenlik ve bir albüm çalışmamız olacak.” 

YENİ BİR AFRODİT DOĞUYOR:

“Türkiye ve özellikle İstanbul aşığı olduğunu belirten Tinka Melissa Manolova bizlere, “Ben İstanbul’a ve tüm Türkiye’ye aşığım. Bu çalışmalarım sonunda belli olmaz buraya da yerleşebilir uzun yıllar mesleğimi Türkiye’de sürdürebilirim” dedi. Bizler Tinka Melissa Manolova’nın yeni çalışmalarının büyük ses getireceğini, ülkemizin yeni Afrodit güzeli sanatçısı olacağına eminiz” dedi. 
Genç Alman Top Model sanatçı Tinka Melissa Manolova’nın fiziki güzelliği yanı sıra mankenlikte olduğu kadar sesinin güzelliğinde de çok başarılı olduğunu da belirten Cengiz Ülüş, “Ülkemiz şimdiden yepyeni bir Afrodit’e ‘hoş geldiniz’ diyecek, Tinka Melissa Manolova ile eskilerin pabucu yakında dama atılacak” diye konuştu.