HAKAN KANBUROĞLU

''ALEYNA'NIN YERİNDE OLSAM ÇOCUKLUĞUMU YAŞARDIM''
 

DMC Müzik etiketiyle yayınladığı ve İskender Paydaş ile feat yaptığı ‘Kime Ne Arkadaşım’ şarkısıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Rabia, bir gazete için Hakan Kanburoğlu ile röportaj yaptı. Sosyal medyadan gelen “Aleyna Tilki’ye benziyor.” yorumlarıyla ilgili ‘Hiç benziyor muyum?’ sen söyle. Tarzımız bambaşka, sadece benzeyen yanımız çalıştığımız söz yazarları ve styling çalışmalarımız. Herhalde çıkış benzerliği gördüler ve ondan benzettiler, ikimiz de güzel şeyler yaptık. Ben o yaşta böyle şeylere cesaret edemezdim. Çocukluğumu bu sektörde harcamak istemezdim ve İstiklal’i gezerken, arkadaşlarımla oynarken çocukluğumun tadını çıkardım. Aleyna çok cesaretli ve başarılı.” açıklamasını yaptı. 

“MÜZİK SEKTÖRÜ FAST FOOD GİBİ” 

Müzik sektörüyle ilgili yorumlarının sorulduğu soruya ise “ Müzik sektörü fast food gibi çabuk tüketiliyor.” açıklamasını yaparak sektörde uzun süreli ve kalıcı işler yapmak istediğini vurguladı. 

“İDOL’ÜM SERTAB ERENER VE AJDA PEKKAN” 

İdollerinin sorulduğu soruya ise; “Öncelikle idollerimle düet yapmak istediğimi söylemeliyim, bu sektörde emeklemeden yürümek olmaz, ben temeli sağlam attığıma inanıyorum, Sertab Erener, Ajda Pekkan gibi büyük isimleri idolüm olarak görüyorum ve sahnelerine imreniyorum. Onlarla keşke düet yapabilsem diyorum” açıklamasında bulundu.

“AŞIKKEN 2’yle 2’yi TOPLAYAMAM” 

Aşk sorularıyla ilgili ise “ Aşık olduğum zaman İQ’um 5 olur, 2’yle 2’yi toplayamam.” diyen genç şarkıcı yeni single projesi için çalışmalara şimdiden başladığını ifade ederken “ Keşke Gülşen şarkı yazsa, eşi Ozan Çolakoğlu bestelese.” diyerek çalışmak istediği müzisyenleri de açıklamış oldu. 

Playback yapay, canlı söylemek en güzeli

Hayır, playback yaparken senkron sorunu yaşarım ve yapay gelir. Ben her yerde canlı söylemek istiyorum.