Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Pınar Soykan yepyeni bir şarkıyla listeleri altüst etmeye hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı, kendi firması Soykan Prodüksiyon’dan çıkaracağı “Mesela” adlı single’ı 15 Ocak’ta müzikseverlerle buluşturdu.

SANATÇI DOSTLARI ŞARKIYA BAYILDI

“Çok iddialıyım, yeni single’ım müzik dünyasına damga vuracak” diyen Pınar Soykan, şarkısını müzikseverlerden önce sanat dünyasından yakın dostlarına dinletti ve çok olumlu yorumlar aldı:
“Seçtiğim şarkıya çok özen gösterdim. Ekibimle birlikte büyük titizlikle çalıştık, harika bir single hazırladık. Şarkıyı ilk dinlediğimde nakaratı farklıydı, söz yazarı Melda’yla konuştuk, daha değişik, akılda kalıcı bir nakarat yazdık. Dillere pelesenk olacak, buna çok inanıyorum. Dinleyen bütün sanatçı dostlarım da şarkıya bayıldıklarını söyledi. Çok emeğimiz var, inşallah halkımız da bu çabamızı takdir eder.”

"HERKESİN GÖZÜ BENDE OLACAK"

Pınar Soykan, söz ve müziği Melda Gürbey’e, düzenlemesi Toylan Kaya’ya ait “Mesela”ya video klip de çekti. Klip de şarkıyla birlikte müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Yeni single’ıyla birlikte imajını da değiştiren Soykan, “Yeni imajım ve şarkımla müzik dünyasında herkesin gözü benim üzerimde olacak” diyor.


 

Haber: Dilek KÖROĞLU