EYÜPHAN KURTÇU
BODRUM

BKM organizasyonu ve Avea sponsorluğunda gerçekleşen konserde MFÖ’yü dinlemeye gelen konuklar grubun dillere yerleşmiş unutulmaz parçalarını hep bir ağızdan seslendirdi.
“Hoşgeldiniz, bu gece burada hep birlikte şarkılar söylemeye geldik. Bodrum’a belki ilk gelenlerdeniz, en eskilerindeniz biz. Bu gece ‘İşte MFÖ konseri bu’ dedirteceğiz. İyi eğlenceler.”  Diyerek grup geceyi alkışlar eşliğinde “Ele Güne Karşı”parçasıyla başlattı.
Alkışların, ritmin ve  eğlencenin bir dakika bile eksik olmadığı gecede MFÖ ‘Mazeratim Var Asabiyim Ben’, ‘Ah Bu Ben’, ‘Bazen’, ‘Sakın Gelme’, ‘Mecburen’, ‘Psikopat’, ‘Yandım Yandım’, ‘Yalnızlık Ömür Boyu’, ‘Umudum Var’, ‘Bir Zamanlar’, ‘Vurgun Yedim’, ‘Yaşın 19’, ‘Sarı Laler’, ‘Güllerin İçinden’, ‘Bu Sabah Yağmur Var İstanbul’da’ gibi parçalarını seslendirdiler.
ÖZKAN UĞUR’UN “OLDURAMADIM” PERFORMANSINA BODRUM İZLEYİCİSİ DOYAMADI!
Konserin ikinci yarısında Mazhar Alanson mikrofonu ‘Olduramadım’ şarkısı için  Özkan Uğur’a devretti. Usta yorumcu ‘Olduramadım’ şarkısındaki performansıyla Bodrum Antik Tiyatro’yu laf yerindeyse yıktı. İzleyicileri büyüleyen Özkan Uğur ‘Bir daha tezahuratları’ eşliğinde “Olduramadım”ı bir daha söyledi.
“Ali Desidero” parçası ile geceyi sonlandıran ekip bu güzel Bodrum akşamında dinleyicisiyle birlikte yer yer geçmişe gitti, yer yer coştu, yer yer duygu dolu şarkıları yüzlerce kişiyle hep bir ağızdan söyledi.
Konserin bitmesini istemeyen, Mfö’ye doyamayan dinleyiciler grubu sahneden bırakmak istemedi. “Bodrum Bodrum” ve “Sude” parçaları ile grup bis yaparak sahneden indi.