ADNAN FİŞENK
MARDİN

Mardin kentinin profesyonel bir ekip çatısı altında Cast Ajans Mardin olarak; klip, reklam, tiyatro, dizi ve sinema yapımları için oyuncu yetiştirmeye başladıklarını belirtenOnur Irmak ;  “Gelecek sanat sezonlarında büyük projelerimiz var. Bu projeleri gerçekleştirirken kendi yetiştirdiğimiz aktörleri değerlendirmek istiyoruz. Şuana kadar Mardin’de  önemli bir yere geldik. Bu konum daha çok çalışmamızı gerektiriyor. Bu sebeple yeni projeler üretiyoruz ve projelerimizde yer alacak oyuncu adayları yetiştirmeye başladık. Ayrıca ilimizde çekilecek dizi ve sinema filmleri için profesyonel cast hizmetleri vermekteyiz. Uzun vadeli hedeflerimiz var. İnşallah Cast Ajans Mardin olarak bu ideallerimize ulaşmak için çok çalışacağız.”dedi.
Irmaktan Film Projesi
Mardinli Genç iş adamı Onur Irmak, Antalya'da çekmeyi düşündüğü Mezopotamya'ya giden aşk, Mezopotamya da bir aşk hikayesini beyaz perdeye aktarmak için kolları sıvadı.

Mardinli Genç iş adamı Onur Irmak, Antalya'da çekmeyi düşündüğü Mezopotamya'ya giden aşk, Mezopotamya da bir aşk hikayesini beyaz perdeye aktarmak için kolları sıvadı.
Irmak, ilk olarak filmin tanıtım defilesini Mardin'de Kasım ayı içersinde gerçekleştirecek. Mezopotamya aşkı adlı gelinlik defilesi ile görseli dolduracak.

Irmak: Defilede fakir çocukları yararına bir ışık olmak adına duyarlı insanları davet ediyoruz. Mardin'de çok iyi işler yapmak istiyoruz. Mardin'i dünya çapında tanıtmak için çalışmalar içerisindeyiz. Özverili arkadaşlarımla yeni projeler üreterek, Mardin'imizi istediğimiz yere getirmeyi hedefliyoruz. Defilede Fransa'da yer alan ünlü modacı Hatun Doğa'nın sanatı içerisinde yürütülmesi açıkçası çok merakla bekleyiş içerisine girdik. Sinema filmimizi de çekerek, hedeflediğimiz başarıyı yakalamak istiyoruz dedi.