KIVANÇ TERZİOĞLU
İSTANBUL

Farkındalık Stüdyosunun gerçekleştirdiği 40 bini aşkın kişinin katıldığı açılışta Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir bol bol selfie çekti. Beşiktaş taraftarlarının da yer aldığı açılışta Nouma üçlü çektirdi. Bir taraftarın kendisine verdiği hediyeyi bir süre açmayan Nouma’ya ‘Hediyeyi aç’ çığlıkları geldi. Bunun üzerine hediyeyi açan Nouma büyük bir şok yaşadı. Hediye paketinden tombala çıktığını gören Nouma uzun süre kahkaha attı ve ardından hediyeyi veren kişiyi sahneye alıp onunla fotoğraf çektirdi.
Açılışın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan, Kadir Çöpdemir, Pascal Nouma ve Yeliz Öney yaptıkları esprilerle herkesi kahkahaya boğdu.
Çöpdemir; ‘Sevgili brom, Pascal Nouma ve dünyalar güzeli Yeliz Öney’le geldik. Ben Elazığ’lıyım. Dünyalar güzeli bir memlekettir. Avmler Anadolu’nun şehirlerinde ciddi istihdam ve sosyal hayat yaratıyor. Bazı şehirlere, kan can katıyor. En çok para yatırana teşekkürler. Sonuçta para onda(!) Şu broya (Pascal’a) daha fazla ilgi gösterdiler biraz alındım. Doğma büyüme öz Elazığ çocuğunu bu kadar parçalamadılar. Neyse…’ dedi.
Ardından Pascal Nouma; ‘Ben’de Çorumluyum’ diye cümleye başlayınca araya giren Çöpdemir; ‘Çorumlusun kızlardan sorumlusun’ diyerek herkesi güldürdü. Nouma; ‘Organizasyon çok iyi. Çok keyifliydi her şey’ diyerek herkese teşekkür etti.