KIVANÇ TERZİOĞLU
İSTANBUL 
Stüdyo süreci dokuz ay süren ‘Sen Yokken Olanlar’ albümünde yer alan tüm şarkıların söz ve bestesi Gülden Mutlu’ya ait.
Hikayesine şahit olduğu kişilerin yaşadıkları hisleri şarkılarıyla dile getiren Gülden Mutlu, 
Dokunmadan sevmeye razı gelenlerin, olacaklara hazır kendini zamana teslim etmişlerin ve ikinci bir şansın varlığına inanları anlatıyor. Şarkıların da ki samimiyetin yaşanmışlıklarından geçtiğine inanıyor.
''Yatsın Yanıma, Boşver Beni, Senden Geçemedim, Değiştim, Bitti mi, Unutamam Dedin ve Hatırladın mı Beni'' Harem's Studio'larında Hüseyin Çebişci ve Efe Demiryoğuran tarafından düzenlenip kayıt edildi. Tabii ki Gökhan Tümkaya, Cihangir Arslan'ın katkılarını, Bora Duran ve Caner Güneysu'nun dokunuşlarını atlamak olmaz. ''Gel de Yak ve Yarım'' ise Haluk Kurosman tarafından Studio Taş Oda'da düzenlenip kayıt edildi. Albümün mastering’i Steve Fallone tarafından Sterling Sound’da yapıldı. 
Albümün çıkış şarkısı olan "YatsınYanıma"nın video klibi Emir Khalilzadeh yönetmenliğinde çekildi. Etkileyici, sinematografik görüntülerin yer aldığı klipte Gülden Mutlu'nun performansı ve klibin dinamik dili ortaya son zamanların en başarılı işlerinden birinin çıkmasını sağladı.
Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Mutlu, üniversite döneminde 2 yıl boyunca Ege Ordu Komutanlığı solistliği yaptı. Üniversite sonrası müzik öğretmenliğine ve koro çalışmalarına devam eden Mutlu’nun geniş bir nota arşivi var. Kendi söylediği ve başkalarıyla paylaştığı besteleriyle hayatımızda yeni bir renk olacak…
Hoş geldin :)den Mutlu…