KIVANÇ TERZİOĞLU
İSTANBUL

Ece Gürsel, Fatoş Kabasakal, Tuğba Altıntop, Elif Ece Uzun, Yeliz Öney ve daha birçok mankenin yer aldığı 2014 Sonbahar Kış defilesi önceki gün Gebze Center’da yapıldı. Farkındalık Stüdyosu’nun organize ettiği defilenin müziklerini ise ünlü dj Yasemin Şefik yaptı. 
Gebze Center’da ki defilenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü manken Tuğba Altıntop oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı. Altıntop kendisi aleyhinde açıklamalar yapan Seda Sayan ve daha pek çok ünlü isme cevap verdi: ‘Yüzümün çirkin olduğunu söylediler. Tanınmaz hale gelmişim dediler. Öncelikle Allah’ıma şükrediyorum. Çünkü ben burnumu kırdım ve yüzümde cam kırıkları vardı. Bana bu sözleri söyleyenlere ‘güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir ateş yeter’ diyorum. İnsanlar benim hakkımda konuşurken bir kendisine baksın. Önyargıyla konuşuyorlar. Tamam, ben bir ameliyat geçirdim. Ama burnumu kırdığım için geçirdim’ dedi. 
Basın mensuplarının Rafet El Roman’ın Ceren Kaplakaslan’la evlenmesinin ardından kızların ne şekilde etkilendiği sorusuna ise; ‘Su ve Şevval bir haftadır yanımdalar. Gayet iyiler. Huzurlu ve düzenli bir hayatlarının olduğunu gözlemliyorum. Kızlarım şu anda gayet iyi’ diyerek yanıt verdi. 
OLAYI DOĞRULADI! 
Rafet El Roman’ın Ceren Kaplakaslan’dan evlenmeden önce tüm mallarını kızlarının üzerlerine yaptığının sorulması üzerine oldukça şaşıran Altıntop; ‘Ceren’e vermemek adına öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Benimde sonradan haberim oldu! İmzalar bir şeyler atılmış ama benim bu konuda pek bilgim yok! Kızlarıma da sormadım’ diyerek olayı doğruladı! 
ECE GÜRSEL’DEN YENİ SİNGLE 
Defilenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eve Gürsel’de çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Gürsel; ‘Yeni bir single hazırlıyorum. İlk kez kendime ait olmayacak şarkı. Çok tanınmış bir ismin çok bilinen bir parçası. Yine bana özgü olacak. 2 versiyon yer alacak. Kim olduğunu henüz söyleyemiyorum’ dedi. 
Gürsel ayrıca; ‘İlerleyen zamanlarda oyunculuğu deneyebilirim. Çok ağır yük alamam. Sonuçta profesyonel oyuncu değilim’ dedi. 
KOMEDİDE BENCE ATA! 
Basın mensuplarının ‘geçtiğimiz gün Engin Altan Düzyatan komedide tarafını açıklamış ve Cem Yılmaz’dan yana olduğunu belirtmişti. Siz hangi taraftasınız?’ sorusuna çok çarpıcı yanıt verdi. Gürsel; ‘Bence hiçbiri! Ne Cem Yılmaz, ne Şahan komik. Hiç biri benim ilgimi çekmiyor. Bence Ata Demirer. Onu tek geçiyorum. Biri zaten belden aşağı, öbürü çok alışıldık. Tamam çok zeki ama komedi dendiği zaman bence Ata’ diye konuştu.