Yerli sahnenin kendine has isimlerinden Gaye Su Akyol, yeni albümü “Hologram İmparatorluğu”nun ilk konseriyle bugün Babylon’da sahne alıyor. Bestesi ve güftesi kendine ait ilk albümü “Develerle Yaşıyorum”u 2014 yılında yayınlayan Gaye Su Akyol, Türk müziğini pop, rock ve electronica ile ustaca bir araya getiriyor.

 

Tüm dünyayı etkileyen son yılların en yaratıcı egzersizi Pound® Rockout, Hillside City Club ile yarın Pazar Pazar Babylon’un konuğu oluyor. İlhamını davul çalmanın enerji veren eğlencesinden alan bu 45 dakikalık egzersiz, farklılık ve eğlence arayan her yaş grubundan kişiye hitap ediyor.

 

Kürt halk ezgilerini Batı ritimleri ile harmanlayan Aynur, 22 Kasım Salı akşamı Babylon’da müzikseverlerle buluşuyor. Yavuz Turgul’un yönettiği “Gönül Yarası” filminde söylediği Kürtçe halk şarkısıyla hayran kitlesini genişleten Aynur’un Babylon konserinin biletleri günler öncesinden tükendi.

 

Yerel müzik sahnesinin synth-pop ekibi Jakuzi, 23 Kasım Çarşamba akşamı Babylon’da dinleyicilerle bir araya geliyor. “Koca Bir Saçmalık” şarkısıyla bağımsız müzik sahnesine hızlı bir giriş yapan Jakuzi, dinleyicileri Joy Division’dan Bauhaus’a, fantezi müzikten arabeske uzun bir yolculuğa çıkarıyor.

 

Türkiye rock müzik sahnesinin güçlü isimlerinden Redd, 24 Kasım Perşembe günü Babylon’da sahne alıyor. Mart 2016’da yayınladığı son albümü “Mükemmel Boşluk” ile müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştıran Redd, aynı zamanda pek çok toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk projesinde gönüllü olarak yer alıyor.

 

Fransız DJ ve prodüktör Brodinski, XXF Very Very French Festival kapsamında 25 Kasım Cuma günü Babylon’da hayranlarıyla buluşuyor. Ritimler arasında gezinirken vokal sample’ları ve loop’ları kullanmayı ihmal etmeyen Brodinski, son yılların en yetenekli isimlerinden biri olarak gösteriliyor.