İstanbul’dan Uludağ’a rahat bir yolculuk geçirdiğini söyleyen Demet Akalın, “Kar yoktu, rahat geldik. Her geldiğimizde bir olay oluyordu. Ya yolda mahsur kalıyoruz, ya burada. Bu kez hava güzel. Yarın da burada olacağım” dedi. Ünlü sanatçı, muhabirlerin yaklaşan kar fırtınasının birkaç gün süreceğini söylemesi üzerine panik yaptı: “Birkaç gün demeyin. Cumartesi İstanbul’da yine sahnem var. Pazar da Hira’nın doğum günü. Sabahtan başlayacak hazırlıklar. O yüzden dönmem lazım.”

HİRA’NIN OYUNCAKLARI DARÜŞŞAFAKA’YA GİDECEK

Akalın, Hira için çok eğlenceli bir parti organize edeceğini anlattı: “Sihirbazlar, palyaçolar, balon şovları olacak. Özel hediye isteği de var. Pembe araba istiyor. Bir de yeni çıkan oyuncak bebeklerden. ‘Var evde hepsi’ diyorum, ‘İkizleri olsun’ diyor. Evin her tarafı oyuncak dolu. Çok muzdaribim bundan aslında, hiç hoş değil. Ama sıkıldıklarını paketliyorum, Darüşşafaka’ya göndereceğim. İnanılmaz müsrif oldu Hira, 1 sene önce böyle değildi. Aldığından bir daha almazdı, şimdi inadına alıyor. Ama niye biliyor musun? Hep Youtube’da seyrediyor, ‘Anne orada ikizler var, sen de al’ diyor.“

BU GİDİŞLE MAGAZİN PROGRAMLARINI KALDIRACAKLAR

Demet Akalın, Gülben Ergen hakkında açıklamalar yaptığı için 3 gün zorlama hapsi cezasına çarptırılan Seren Serengil hakkında da konuştu. “Söylenecek söz yok, girecek çekecek cezasını. Bir an önce biter, göz açıp kapayıncaya kadar, su gibi geçer inşallah 3 gün ona” diyen Akalın, Serengil’in avukatı Ayşegül Mermer’in görevini bıraktığını duyunca çok şaşırdı. Ünlü şarkıcı, Mermer’in “Seren Hanım ısrarla cezaevine girmek istedi” açıklamasını öğrenince şöyle dedi: “Ne alakası var? Zaten 3 gün yatacak. Aslında bir bakıma da iyi oldu. Çünkü emsal karar olacak. Ben de birkaç TV kanalına ihtar beyannamesi gönderiyorum. Ama hiçbir sanatçı arkadaşıma böyle bir şey yapmam. Kanlı bıçaklı olduğum arkadaşım yok tabii ama iftira atanlar oluyor, onlarda da avukatımı yönlendiriyorum. O ne yapması gerektiğini biliyor. Hatta bazılarında ‘Bunda hakaret yok, buna dava açmayalım’ diyor. Ama artık iş o kadar çığırından çıktı ki. Ortam çirkinleşince insanın tadı tuzu kalmıyor. O yüzden birkaç gündür hiç magazin programı seyretmiyorum. Hayır olan magazine olacak. Magazin programlarını kaldıracaklar bence.”

MİLANO’DA TANINIYORUM İNANILMAZ İNDİRİM YAPIYORLAR

Geçtiğimiz günlerde alışverişe 120 bin lira değerinde bir kombinle çıktığı haberleriyle güneme gelen Demet Akalın, “Bu fiyat doğru mu, yoksa abartılı mı?” sorusuna “Ben sizi göreceğim diye giyinmiyorum. Ben kafama göre öyle deli dolu giyinip çıkıyorum. Sonra siz çekiyorsunuz beni. O gördüğünüz parçaların da hepsi marka ama o yazılanlar İstanbul fiyatları. Ben Milano’dan alıyorum” yanıtını verdi.
Ardından şöyle konuştu: “Milano’da birçok ünlü markanın bana inanılmaz indirimi var. Orada da tanınıyorum. Bütün dünya starlarına Milano’dan servis ediliyor birçok kıyafet. Artık beni de tanıdıkları için, beni görünce hemen bütün defile tasarımlarını çıkarıyorlar ve hediyeler de veriyorlar sağ olsunlar. Alışverişe Gülşen de sıkı paralar harcıyor. Ben de kimseyle pişti olmamak için gidip oradan alışveriş yapıyorum.”

Haber: Dilek Köroğlu