Haber:Estergon Karagöz 

Ceylan programda yeni albümündeki şarkılarını da kendisini izleyen sevenleri için seslendiren ünlü sanatçı Ceylan’ın albümdeki şarkıları programa renk kattı.Aramızda Kalsın programında işte Ceylan şu açıklamalarda bulundu. Estetik eleştirilerinden sıkıldım
İnsanların estetik eleştirilerinden çok sıkıldım. Hakarete varan cümleler kuranlar oluyor. Sonuçta ben de bir insanım, anneyim. Bundan sonra hakarete varan cümleleri mahkemeye vereceğim. 
Sanatımdan çok estetiklerim konuşuluyor
Ben türkü söylüyorum, arabesk söylüyorum. Ama bu demek değildir ki modern bir imaja sahip olamam. 30 yılımı vermişim sanat hayatına. Ama benim sürekli estetiklerim konuşuluyor. İnsanlar sanatımı değil operasyonlarımı konuşuyorlar. Ve bu durum beni çok rahatsız ediyor artık. Herkes beni sevmek zorunda değil sonuçta. Sevenler de var, nefret edenler de. 
İbrahim Tatlıses bana 'Fare Sesli' demişti
Çok küçük yaşta sahneye çıkmaya başladım. İbrahim Tatlıses hayranıydım. Babamla Unkapanı'na geldik. Otopark'ta İbrahim Tatlıses'i gördük. Babamı tanıyormuş İbrahim abi. Heyecandan elim ayağıma karıştı. Babam albüm yapacağız kızıma deyince İbrahim Ağabey de "bu fare sesli kız mı albüm yapacak" dedi. Daha sonra elimden tuttu ama. Emrah'la da o gün tanıştık. 

Kızımın adını Sibel Can koydu
Sibel Can'la Almanya'da kaçak sahneye çıkıyorduk. Birlikte çok sahne aldık Sibel'le. Kızımın adını da Sibel koydu hatta. Melodi ismini o düşünüyormuş ama ben ondan önce davranınca kızımın adını Melodi koyduk. 

Benim hayatım müzik. Küçüklüğümden beri aşığım müziğe. 
 
Bu son fotoğraflarım çıktığında kızım Melodi aradı beni. Bana 'Anne sen misin benim annem, ben miyim senin annen? Bunlar nasıl pozlar. Sen ne yiyip ne içiyorsun öyle?' dedi. 

Yurt dışında sanatçılar albüm öncesi imaj çalışmaları yapıyorlar. Ben de her albüm öncesi yapıyorum. 

"Düğün Dernek" filmini izlemeye gittim. Tam oturduk izleyeceğiz filmi bize film koptu dediler. Hemen çıkıp başka bir AVM'ye gittik. Ve filmi izledim. Daha sonra da 'Entarisi Dım Dım' şarkısını albüme koydum. 

Flört dönemindeyiz
Yeni bir ilişki arefesindeyim. Şu an flört dönemindeyiz. Bizim camiadan değil kendisi. Hayatım boyunca büyük sürprizlerle karşılaşmadım. Beyefendiye mesaj değildir bu sakın yanlış anlaşılmasın. 

Çok sakarımdır
Çok sakarımdır. Her gün bir kaç kaza atlatırım. Uyur gezerim bazen geceleri kalkıp duvara çarptığımı biliyorum. Bugün yine bir sakarlık yaptım. Evden çıkarken telefonu düşürdüm ve unuttum almayı. 

Oyunculukla ilgili teklif gelmiyor
17 tane sinema filmi çektim. Ama o dönemden sonra oyunculukla ilgili hiç teklif gelmedi. Komedi dizisinde çok iyi oynayabileceğimi düşünüyorum. Beni en çok etkileyen filmim 'Annem' filmiydi. O filmde rahmetli Adile Naşit'le oynamıştım. 

Yanlış müdahaleden kulak zarım patladı
İlk estetik operasyonum 18 yaşlarında burundu. Hatta doktorun yanlış müdahalesi yüzünden kulak zarım patladı. Kulak zarımdan çok çektim. Tüp taktırdım kulağıma, şimdi rahatım. Burun deliklerimi çok küçültmüş ben de düzeltmek için doktor doktor gezdim. Onur Erol hocam sağolsun düzeltti durumu. Dudaklarıma da dolgu yaptırdım. Yüzüme dolgu yaptırdım çok zayıf olduğum zamanlarda. Liposuction da yaptırdım. Sene de bir kez estetik doktorumu ziyaret ederim.  Ama uzun süredir bir estetik müdahale yaptırmıyorum. Kendime iyi bakıyorum. İyi günümde de kötü günümde de Allah'a sığınırım. İnançlı biriyimdir. Sürekli dua ederim.