HABER: BÜLENT KURUHÜSEYİNO


Habercileri fark edince Cem Yılmaz’ın elini tutup o şekilde poz veren Ozan Güven, “Bundan sonra böyle. Yeni bir şey deniyoruz. Madem ki gazeteye çıkıyoruz, biraz hareket getirelim. Bu yaz tatilde de size konum atacağız, Cem’i bikiniyle yakalayacaksınız” dedi.

Güven, bir muhabirin özel hayatıyla ilgili sorusuna aynı esprili üslupla yanıt verdi:
“Onu biz değil siz biliyorsunuz, sayenizde gazetelerden öğreniyoruz!” Sohbet boyunca birbirlerine “aşkım, aşkitom” diye hitap eden iki arkadaş, son espriyi otomobillerine binmeden önce yaptı, “Arabamız küçük ama aşkımız büyük” diyerek çevrede bulunanları kahkahaya boğdu.

 

Dostlukları eskiye dayanıyor..

Cem Yılmaz ile Ozan Güvenin dostlukları bilindiği üzere çok eskilere dayanmaktadır. Öyle ki Cem Yılmaz’ın yaptığı birçok filmde Ozan Güven rol almıştır. Bunlardan bazıları G.O.R.A,  A.R.O.G , Yahşi Batı, Pek Yakında filmleridir. Ozan Güven, G.O.R.A filminde robot 216 ,Gerzek, A.R.O.G da Taşo, Yahşi Batı’da Lemi Galip, Pek Yakında filminde de Boğaç Boray karakterini canlandırdı.

 Cem Yılmaz ve Ozan Güven yoğun iş programlarından fırsat buldukları zamanı çoğu kez beraber geçiriyorlar. Gerek çocukları ile beraber tatilde gerek kebapçıda, gerekse Ozan Güven’in Nişantaşı’nda açtığı Ramona adlı ayakkabı mağazasında birlikte görülen ikili, ünlüler camiasında eşine az rastlanır bir dostluğa imza atarlarken Cem Yılmaz, Ozan Güven ile ilgili CMYLM SORU&CEVAP’da kendisine sorulan bir soruda Ozan Güven ile G.O.R.A filminde tanıştıklarını, kendisini çok sevdiğini ve çok yetenekli bir sanatçı olduğunu, aralarında sektörün dışında teklifleşme olduğunu, ayrıca Ozan Güven ile dostluklarının yanında ticari bir de ilişkilerinin olduğunu belirmişti.