Uzun yıllardır müzikle ilgilenen şimdilerde ‘’ARAKANDAN KAÇIŞ’’ adlı sinema filminde başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Bulut, başrollerini paylaştığı filmde ağıt seslendireceği haberini verdi.

Sevilen sanatçı,  Kliplerini ünlü yönetmen Murat Alphan’ın çektiği,  aranjörlüğünü Serkan Boz’un yaptığı , ‘’SENİN İÇİN’’  adlı albümü de, bu büyük projeyle beraber büyük ses getireceğine inandığını ve Klipleri İstanbul, Kuşadası,  İzmir ve Efes Selçuk’ta çektiklerini söyledi.  Aynı anda beş Klip çekmenin tatlı bir yorgunluk olsa da bir ilke imza atmanın güzel bir duygu olduğunu,  başarılı yönetmen Murat Alphan ve ekibiyle çalışmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Hepsi benim için birbirinden değerli eserler dediği beş şarkı : ‘’Gidebilirsin, Evlenmek İstiyorum, Biliyorum, Sallama Beni, Senin İçin

Oldukça iddialı gelen Bulut,  İstanbul ve İzmir'in en iyi mekânlarında program yapıyor.  Ayrıca sosyal içerikli konserlere ücretsiz çıkarak engelliler,  şehit aileleri için ve birçok derneklerde,  halka konser vererek duyarlılığını ortaya koydu.

Bulut’un yorumladığı ‘’Evlenmek İstiyorum, Sallama Beni, Senin İçin’’ adlı eserlerin söz yazarı ve bestecisi Mehmet Hanifi Efe, eserlerim Bulut’un ses rengine gidiyor. Duygularıyla hayat bulması ve içten yorumlaması beni mutlu ediyor.  Albümde emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. 

Haber: Hasret Dilek Delier