ALPER ALP


Fantazi müziğin sevilen sesi Devran İskender'in yeni albümü 'İmza'nın tanıtımı önceki akşam Etiler Sahne İstanbul'da yapıldı. Geceye katılan Cengiz Kurtoğlu, pastayı sahnede oturarak üflerken İskender’in üzerinde resmi olan maketin başını ise Alişan koparıp yedi.
Özdemir Plak etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alan Devran İskender'in yeni albümü 'İmza'nın lansmanına sanat dünyasının ünlü isimleri de katıldı. Uzun bir aradan sonra müzikseverlere ikinci albümü 'İmza' ile yeniden 'merhaba' diyen İskender'i Cengiz Kurtoğlu, Alişan, Sevcan Orhon, Elif Karlı, Nihat Doğan, Simge Tertemiz, Hasan Yılmaz, Ferman Toprak ve daha birçok sanatçı arkadaşı yalnız bırakmadı. Devran İskender, kutlama pastasını da dostlarıyla birlikte keserken renkli görüntüler oluştu.
USTAYA SAYGI
'İmza'nın video klip yönetmeni arkadaşı Alişan’ı gören Devran İskender “Ormanda klip çektik ama neden ben de bilmiyorum. Ama güzel bir klip oldu” dedi. Alişan ise sahneye çıkınca “Ücret az olunca ormanda çektik klibi” diyerek espri yaptı. Genç şarkıcı İskender’i bu mutlu gecesinde yalnız bırakmayan Cengiz Kurtoğlu da sahneye çıkarak sevilen bir şarkısını söyledi. Devran İskender “Büyük ustaya sonsuz saygımız vardır” diyerek Kurtoğlu’nun elini öptü.
DEVRAN’I PARÇALADILAR
'İmza' albümünün pasta kesiminde ise bol kahkahalı görüntüler ortaya çıktı. Cengiz Kurtoğlu bir sandalyeye oturarak pasta kesimine eşlik ederken boydan maket pastasının başını ise Alişan elleriyle kopararak yedi. Maketin elindeki albüm resmini Devran İskender ısırırken, Elif Karlı ise maket pastanın tamamını alarak son noktayı koydu.
'İmza'da emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkür eden Devran İskender "Sevenlerimizin kalbine yeni albümümüzle sağlam bir 'İmza' daha atacağız" dedi. Albümde 'İmza'nın yanı sıra ‘Savrulurum’, ‘Derdimi Kimlere Desem’, ‘Zannetme ki Unutamam’, ‘Sözüm Var’, ‘Haydar Haydar’, ‘Küstüm Sevgilim Senle’ ve İmza (Remix) olmak üzere 8 eser yer alıyor.