Ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın yönettiği ve Mahir Ünsal Eriş'in aynı adlı hikayesinden senaryoya döktüğü "Benim Adım Feridun" filmi Kanyon'da düzenlenen gala gecesi ile izleyiciyle buluştu.

Başrollerini Halil Sezai, Özge Borak ve Büşra Pekin'in paylaştığı, Suzan Aksoy, Tarık Pabuçcuoğlu, Güngör Bayrak ve Defne Yalnız'ın gibi isimlerin rol aldığı film izleyenleri güldürdü. Türk Sineması'nda birçok dram filmi çeken Çağan Irmak, bu kez filmi ile izleyenleri güldüreceğinin altını çizdi. Salonda gazetecilere poz veren oyuncular salona geçtikten sonra, tüm davetlilere nikah şekeri ikram edildi.

 

“13. Filmim Feridun oldu”

Yönetmen koltuğunda oturan Çağan Irmak, gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kariyerinde birçok drama film çeken Irmak, "Kalabalık bir ekip ile çalıştık, ben insanların beğeneceğini ve gülerek salondan çıkacaklarına inanıyorum" dedi. Kariyerindeki 13. filmi çektiğini belirten usta yönetmen, "Benim 13'üncü filmim oldu, biliyorsunuz uğursuz olduğu söylenir. İnşallah şeytanın bacağını kıracağız" dedi. Gişe kaygısının olmadığını belirten Irmak, "Bol gişe değil, bol kalp olsun" dedi.

 

Hayali gerçek oldu

Filmin başrollerinden olan Büşra Pekin, şık giyim tartı ve heyecanı ile dikkat çekti. Filmde Özge Borak'ın Halil Sezai'den ayrıldıktan sonra kendisi ile tanıştığını belirten Pekin, "Bence de Halil'in benimle tanışarak doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Özge'yi de seviyoruz" dedi. Filmde Hayal adlı bir karakteri canlandırdığını belirten güzel oyuncu, "Güzel bir karaktere hayat verdim, Çağan Irmak ile çalışmak benim hayalimdi. Hatta bu annemin de en çok istediği şeylerden birisi idi" dedi.

 

Nikah masasında hatıra fotoğrafı

 

Çekilen toplu fotoğrafın ardından salona geçiş yapan konuklar bir sürpriz le de karşılaştılar. Salona giriş yapmak isteyen konuklar nikah şekeri ikram edildi ve nikah masasında fotoğraf çektirdi. 

 

Kimler geldi?

Galaya katılanlar arasında Demet Akbağ ve oğlu Ali Çika, Ömer Faruk Sorak ve eşi İpek Sorak, Faruk Aksoy, Emel Müftüoğlu,  Gülruz Sururi, Seren Serengil, Sevil Akı, Yavuz Seçkin, İpek Erdem, Furkan Andıç, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Ümit Erlim, Efecan Şenolsun ve Burak Can vardı. 

 Film 11 Kasım’da vizyon’da…





Haber: Elif Günay