Birbirinden eğlenceli ve kaliteli oyunlarla çocukların ve ailelerin vazgeçilmez adresi olan Başakşehir Kültür ve Sanat Merkezleri, Kasım ayında çocuklar için birbirinden eğlenceli ve öğretici 4 oyun sahneleyecek. Çocuklara hayat, sanat ve insan ilişkilerine dair öğretilerini sunarak, onları tiyatroyla tanıştırmayı amaçlayan Başakşehir Kültür ve Sanat Merkezleri’nin oyunları yalnızca Başakşehirlilere değil, tüm çocuklara açık olacak.

 

Miniklerin beğenisine sunulacak ücretsiz oyunlardan ilki Aslan Kral Kocadiş ile Tırmık. Oyun, 19 Kasım Cumartesi Çınar Kongre Merkezi’nde Saat 12.00’da sahnelenecek. Nasrettin Hoca Müzikali, 20 Kasım Pazar Saat 13.00’da Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde, İyilik Ağacı, Çınar Kongre Merkezi’nde 26 Kasım Cumartesi, Saat 12.00’da, Obez Çocuk,Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde 27 Kasım Pazar, Saat 13.00’da çocuklarla buluşacak.

 

Ücretsiz...

Çocukların kişisel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla oyunlar farklı mekânlarda ücretsiz olarak sahnelenecek.

3-12 yaş grubu çocukların severek izleyeceği oyunlarda kimi zaman bir aslanın hikâyesi kimi zaman da Nasreddin Hoca’nın hikâyeleri anlatılıyor. Bu oyunlarla çocuklar hem eğlenecek hem de eğitici oyunlarla bilinçlenecek.




HABER: ELİF GÜNAY