KIVANÇ TERZİOĞLU
İSTANBUL

İzmir’de doğup, üniversiteye kadar orada yaşayan sanatçı, ardından Kayseri’de Tıp Fakültesi’ni okudu ve Medical Estetik alanında uzmanlaştı.
Hem ruh, hem vücut için estetik !!!..
Küçük mucizelerle farklılık yaratma isteği; ona meslek olarak estetik cerrahiyi seçtirdiği gibi, ayrıca çocukluğundan itibaren müzikle iç içe olmasını da sağladı. ‘Notalara, yan yana gelerek oluşturdukları seslere, bu seslerin tüm duygu, düşünce ve varlığa tercüman olabilmesine hep hayran kaldım. Her ses, bir mucizenin parçası gibiydi adeta’ diyen Asil; müzikle mandolin çalarak tanıştı ve bir dönem Kayseri’de konservatuarda gitar ve temel müzik eğitimi aldı. Tüm bunların yanında spikerlik ve seslendirme eğitimini de zenginlikleri arasına kattı. Hem okuyarak, hem kendini yenileyerek ve geliştirerek; ama hep illa da güzeli ve estetiği arayarak geçen yıllar boyunca; kendisine mucize gibi gelen bir şey daha keşfetti. Beste yapabiliyor, söz yazabiliyordu.  Yıllar boyu biriktirdi, biriktirdi ve nihayetinde dört sene önce müzikle profesyonel olarak ilgilenmeye karar verdi. Önce söz ve bestelerini sanatçı dostlarına vererek başladı, ardından da ‘Düzgün Çocuklar’ isimli bir grup kurdu.
‘Yaşamdaki estetik, iyilik ve paylaşmayla var olur.’
Yaşamda hep güzelliklerin peşinde  
koşan Asil kalbi de hep  iyilik ve paylaşma için çarptı. Yıllardır down sendromlu çocuklar ve sokak hayvanları için çalışan sanatçı; ilk albümü için İstanbul yollarına düştüğünde de, onu albüm gelirini down sendromlu çocuklar için kullanma düşüncesi motive etti. Hayat düsturu doğrultusunda MUCİZE  adını verdiği 3 parçadan oluşan albümünde Mustafa Beyazkuş ile çalışan ASİL; ilk klibini de Murat ALPAN yönetmenliğinde Mucize’ye çekti.