ARKA SOKAKLARDA NELER OLUYOR?

-Arka Sokaklar 397. bölümde neler oldu?

Çoban ailesinde, “baş komiser” kahvaltısı hazırlanmıştır, Nazike bile Hüsnü’ye ayrı bir özen göstermektedir. Hüsnü çoluk çocuğun coşkusu ile kahvaltısını edip mesaiye yetişmek için evden çıkar. Suat, Hüsnü’nün baş komiser olduktan sonra artık daha şık giyinmesi gerektiğini düşünür. Hüsnü ve Suat beraber alışverişe çıkarlar. Yeni bir takım elbise alırlar. Hüsnü tam emin olamasa da Suat ve çocukların ısrarı ile emniyete yeni aldığı takım elbisesiyle gider. Takım elbisesine uygun gözlük bile takar.
Ekibimiz Rıza baba önderliğinde tam kadro baskına hazırlanmaktadır. Üzerlerinde kurşun geçirmez yelekleri ellerde silahları.. Narkotik Şube elemanları da baskına katılacaktır. İki şubenin birlikte gerçekleştirdiği bir operasyondur. Rıza ve Arif Müdür herkese son kez genel bir bilgi geçerler. Bizim şubenin başında Hüsnü Çoban, Narkotik Şube’nin başında da Ayşen Komiser vardır. Ayşen Komiser İstanbul’a yeni tayin olmuş ayrıca Rıza’nın otuz senelik silah arkadaşı rahmetli Ragıp Baş komiserin kızıdır.
Ayşen, fazlasıyla başarılı bir polistir. Tek başına bir uyuşturucu çetesine sızıp, bir sene onlarla çalışıp vakti geldiğinde de en tepedekine varıncaya kadar bütün şebekeyi neredeyse tek başına çökertmiştir. Ekibin baskın vereceği depo Tuncer denilen eroin satıcısının üzerine kayıtlıdır. Tuncer’in mekanını içeriden dışarıdan koruyan çok sayıda adamı vardır. Ekip her şeye hazırlıklı olarak depoya baskına gider. Depoda kıyasıya bir çatışma yaşanır. Tuncer mekanda değildir. Tuncer’in adamı Remzi çatışmada Ayşen’i görür ve tanır. Çatışmadan zor kurtulup Tuncer’e hemen baskının başında Antalya’dan tanıdıkları Narin görünümlü Ayşen olduğunun haberini verir. Tuncer’in öncesinden alınacak intikamı vardır.

-Arka Sokaklar'a Yeni Oyuncu

Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosuna Ozan Çobanoğlu katıldı. Kanal D ekranlarında yer alan ve başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın paylaştığı diziye Ozan Çobanoğlu da dahil oldu.
Dizide Komiser Hakan Çınar'ı canlandıracak olan Çobanoğlu, daha önce Tek Türkiye, Küçük Ağa, Dila Hanım gibi dizilerde yer almıştı.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 22 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de yine ekrandaki yerini alacak. Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan ve 10 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar 398. bölümüne Hüsnü'nün vurulması damga vuracak. Ekip ise bu olay karşısında büyük telaş yaşayacak. Arka Sokaklar fanatikleri için hem son bölüm hem de yeni bölüm ile ilgili bilgi vermek istedik. Önce Vatan Gazetesi’nden herkese sevgilerle…

YAĞMUR TANYILDIZ //ÖNCE VATAN GAZETESİ