KIVANÇ TERZİOĞLU
İSTANBUL
Adana’da dünyaya gelen sanatçı müzisyen bir babanın en büyük  oğludur babası mahalle düğünlerinde saz çalarken oda yanında, 6 yaşında ritim çalmaya 10 yaşında bağlama çalmaya 15’li yaşlarda ise org (klavye) çalmaya başlar. Adana'da Nurlu müzik isminde saz evi vardır.
Doğan Nurlu bu saz evinde bir çok ünlü müzisyenle çalışma ortamı yakalar. 
Adana'nın en ünlü bağlama ustalarından birisi olan Esat Kaya dan bağlama dersi alır ve iyiden iyiye müzisyen olur; Amcası Abdülkadir Nurlu o dönemler önemli bestelere imza atmıştır;amcasından esinlenerek 96 yılında beste yapmaya başlayan Doğan Nurlu bir çok sanatçıya beste vererek bir çok hit olmuş esere’de imzasını atar.
YILLARIN BİRİKİMİ ARTIK BİR ALBÜMDE…
Nurlu 2013 yılında albüm yapmaya karar verir ve kardeşleri babası ile çalışmalara başlar. 
Repertuar seçiminden sonra İstanbul da Yaşar Başözdeşin yönetmenliğinde Türkiye'nin en büyük müzisyenleri ile çalışarak AŞKINA AŞKIM VAR isimli dev bir yapıt hazırlar.
10 eserden oluşan albümde; Doğan Nurlu eserlerinin yanı sıra, Esef Nurlu, Uğur Nurlu, İsmet Nurlu, Mustafa Büyükkılıç, Abdulkadir Nurlu, Şaban Şavin, Ahmet Demir’in eserleri yer almakta. Albüm SENFONİ müzik etiketi ile raflardaki yerini aldı.
ALBÜMDE BİR USTA YORUM FARKI…
Albümle aynı ismi taşıyan AŞINA AŞKIM VAR isimli çalışmada sanatçı Doğan Nurlu’ya yorumuyla Ustalığını kanıtlamış ve okuduğu şarkılara hayat veren ses Niran ÜNSAL sesiyle şarkıya renk kattı. 
Ünlü yönetmen Erkan Nas yönetmenliğinde çekilen klip yeni yılın ilk günlerinde  tüm müzik kanallarında gösterime girecek.