Kasımpaşaspor karşısında şeytanın bacağını kıran, Fenerbahçe'nin 3 haftadır kazanamayan Gaziantepspor karşısında, aynı performansı sergilemesini bekliyorduk ve yanılmadık.Maçın ilk dakikasıyla birlikte Fenerbahçe Lens,Emenike ve Volkan Şen gibi ileriye hızlı top taşıyabilen oyuncularıyla birlikte, Gaziantepspor kalesini abluka altına aldı.Geçtiğimiz hafta, Kasımpaşaspor karşısında mücadelesi ve yaptığı asitleriyle alkışı alan Lens,aynı performansı Gaziantepspor karşısında sergileyerek Emenike'nin ilk golünde pay sahibi oldu.
                                                 *  *  *
Geçtiğimiz sezondan itibaren sürekli eleştirdiğim,Ozan Tufan ve Josef De Souza'ın performansının, her hafta üstüne koyarak yükselişe geçmesi sevindirici.Bu çıkışlarını, saha içerisinde 3.bölgede verilen görevlerini eksiksiz yerlerine getirmelerinden kaynaklanıyor.

                                              *  *  *
Hızı,tekniği ve hırsıyla çoğu zaman olumlu eleştirdiğim Volkan Şen'i,Gaziantepspor karşısındaki bencilliğinden dolayı çok eleştirdim.Mücadelede, Fenerbahçe'nin farka gidememesinin en büyük nedenlerinden biriside Volkan Şen'in topu gereksiz yere ayağında tutması,pas vermesi gerektiği yerde şut atması veya  şut atması gereken yerde pas vermesinden kaynaklanıyordu.
                                         
                                                  *  *  *
Bir çok maçta denk gelmişizdir.Rakibine karşı pozisyonlar yakalayıp cömertçe harcadıkça rakibinizin gol bulma ihtimali her dakika artar. Fenerbahçe-Gaziantepspor karşısında da bu olayı yaşadık. Fenerbahçe,yediği gole erken reaksiyon göstererek 3 puana sahip oldu..