Küresel ekonomi tetikçilerinin görevi kurulacak olan olan küresel imparatorluk için hedefteki ülkeleri; küresel şirketlerin, bankaların, kredi kuruluşlarının kısaca ILLUMİNATİ'nin kölesi haline getirmektedir. 
Onların bir kaç ayağı deşifre oldu burada bu vatan topraklarında hükümlerine son verildi. Bu da dış bağlantılarına ders olsun!

Ekonomi tetikçileri hedefteki ülkelerde bazı yatırımlara destek verirler. Örnek avm’ler elektrik santralleri, otoyollar, limanlar, havaalanları, teknoparklar gibi alt yapı hizmetleri için borç temin ederler. Parayı ihale alacak olan şirketlere borç babında temin verirler. Bu borçların ön koşulu bütün bu projelerin küresel inşaat ve mühendislik firmaları tarafından gerçekleştirilmesidir.



Aslında paranın çoğu küresel şirketlerin ana merkezi olan Abd'yi hiç terketmez. 
Para hiç vakit geçirmeden İlluminatı üyesi kredi veren şirketlere döndüğü halde borçlu ülkenin anapara artı faizin tamamını ödemesini isterler. Eğer ekonomi tetikçisi çok başarılı ise borç tutarı o kadar büyük olur ki bir kaç yıl sonra borlu ülke ödemeleri aksatır. 
Bu olduğunda da O ülkeden DİYET isterler..!

Birleşmiş Milletler’de Küresel İmparatorluğun Amiral Gemisi ve vurucu gücü ABD'dir 
Ve bu diyetler siyasi uzantılara kadar gider.. Abd ne derse o olmak zorundadır.!
Biz bugün onların dediğini yapmıyoruz! Yapmadığımızdan dolayı da baskılar ve oyunlar tezgah altı kirli senaryolar ile 
mücadele ediyoruz..

Küresel Tetikçiler kurnazdır. Onlar kılıç taşımaz, üniforma giymez. Ekvator, Nijerya, Senegal, Mali, Endonezya gibi ülkelerde yerli öğretmenler ve esnaflar gibi giyinirler. Washington ve Paris'te ki bürokratlara ve BANKERLERE benzerler..
Bunlar başarısız olursa devreye ÇAKALLAR (İstihbarat NSA-CIA Elemanları) girer..

 Bu Çakallar hazırda beklerler. Ortaya çıktıklarında o ülkelerde ya terör olayları, ya suikastler, ya kazalar ya da hedef aldıkları bürokratlara karşı darbeler tasarlanır...

Bu da başarılamaz ise Afganistan- Irak 'ta olduğu gibi sudan bahaneler ile küresel güçlerin askerleri ölmeye öldürmeye gönderilir. 


LEJYONERLER....?

OYUN BÜYÜK TÜRKİYEM!