Sevgili Okurlarım bu yazdıklarımla, 21.yüzyılda neden insanlığın göreceği en büyük savaşın tek hedef olduğunu anlayacaksınız. Yada illa bir savaş çıkarmak için neden uğraşıyorlar onu daha iyi anlayacaksınız..
Şunuda Not olarak düşeyim: 2020 yılında Bütün dünya ekonomisini çökertecek bir şeyler yaşanırsa emin olunki okuyacaklarınız 2020’den sonraki 15-25 yıllık süreçte yaşanacak hadiseler olacaktır. Finans veya Ekonomi dergilerine,kuruluşlarına ve buna kafa patlatan yazarların çalışmalarına göz atarsanız 2020 Ekonomik Sistem Çöküşü hakkında birşeyler göreceksiniz. Erkan Öz’ün  “Finansal Tufan”  kitabı bu konuda  ışık veriyor bizlere… Fakat  yazacaklarım bunun ötesinde…
Yazının tam özüne girmeden öne küçük bir iki  satır bir şeyler yazmak gerekiyor.
Öncelikle mantıken bir düşünün bütün bu projeleri dizayn eden Gizli bir örgüt olacak ve herkesin dilinde olacak .Şu Meşhur İlluminatu’dan bahsediyorum. Ve bize kendilerini deşifre edip biz şöyle yapıyoruz, böyle yapıyoruz diye reklam edecekler. Bizde Saman dolu beynimiz  ile aptallar ordusu gibi kanacağız. Yermiyiz ?  Bence  yemeyiz.! Ama ne var ki içimiz de bunları  reklam edecek  kadar hadsiz ve densiz menfaatçi  birkaç kalem yazar çizer tayfası var. Onlar kendilerini iyi biliyorlar. Bu yazar tayfası  günü birlik kendini reklam etme derdine çıkmış, ama bunları yaparken çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği ile  oynuyorlar. Kafalardan şunu bir kere silelim İlluminasyon bir düşüncedir bir örgüt değil evet bir zamanlar var olmuş olabilir ama  İlluminasyon amaçtır, fikirdir, idealdir.
Bir takım hadisler var merak edipte araştıran veya tesadüfen rastlayanlar bilirler.
“Mesih - Deccal” ile  yani başlıkta da belirttiğim gibi bir amaç için illa da bir savaş çıkartmak için uğraşan küresel elitler “insanlık tarihinin göreceği en büyük fitne olacaktır” diyor hadiste. Doğruluğunu yanlışlığını tartışmayı bırakalım.
Bu konu ile alakalı bazı  hadisler Peygamber efendimize Hz Muhammed (SAV.)’a aittir diye bir düşünce savunmuyorum öncelikle onu belirteyim. Ama şurasını söylemem gerekirse gelecekle ilgili olan hadislerin kimin tarafından söylediği değil de sembolik anlatımla gizlenen bilgilerin hadis kılıfına sokularak insanlara öğretildiğini düşünmelisiniz.  Bu Mesih (AntiChrist)  v.b bir takım bilgiler, hadisler 1000-1400 yıl öncesinden bu tarihe kadar gelmişler. Bakıyorsunuz ki o dönemin müslüman ilim veya bilim adamları bütün İnsanlığı aldatacak  bir sahte Mesih’ten bahsediyor.  Şimdi İsevi dünyasından bir takım bilgilere ulaşmış ve deşifre etmiş insanların söylediklerine bakalım.
Bu satırlardan sonra okuyacaklarınız bizlere ait değildir. Yazar  Serge Monast’a aittir.Monast birzamanlar komplo teorisi denilen “Blue Beam Projesi”ni deşifre eden kişidir.Ama Komplo teorisi değilmiş gerçeğin ta kendisini anlatıyormuş meğerse  Serge Monast.
“Aldığımız birçok raporlara dayalı bilgilere göre, sanıyoruz ki tüm bunlar küresel bir ekonomik çöküşün ardından başlayacak. fakat tam bir ekonomik çöküş değil! Fakat nakit ve plastik paradan kurtulmadan önce oluşturulacak yeni bir “ara para birimini” kabullendirecek kadar bir çöküş. Ara para birimi herkesi ellerindeki nakdi bankalara yatırmaya zorlayacak ve bu sayede parası olup da buna ihtiyacı olmayanlar bile yeni dünya düzenine karşı herhangi bir ayaklanmayı finanse edebilecek yetilerini kaybedecek. Nakit para sistemi yok olacak!  Bu ilk işaretlerden biri.
Nasa'nın gizli mavi ışık projesi “project blue beam” bu proje, yeni çağ inancını oturtabilmek için 4 farklı basmaklardan oluşmaktadır. Unutmamalıyız ki yeni çağ inancı kurulmak istenen “yeni dünya hükümeti”nin temelini oluşturmakta ve bu inanç dışında “yeni dünya düzeni”nin kurulmasına izin vermemektedir! Şunu tekrar edeyim: Yeni Çağ Dini  inancı olmadan “yeni dünya düzeni”ni kurmak olanaksızdır. Bu yüzden de “blum beam project”  bu projenin en önemli temel taslarından biridir ve bu nedenle şimdiye dek  gizli kalmıştır. Bilginin dışarı sızmasını 1994 ta Serge Monast isimli kişi sağlamıştır.Nasa'nın deşifre olan programlarından bir tanesinin adı, "blue beam", yani "mavi ışık"tır. Temel amaç, illuminati adlı masonik örgütün Kudüs merkezli tek yeryüzü devletini oluşturabilmektir. Bunun için bütün dünyadan görülebilecek bir hologram oluşturulacak ve bu hologram, o toplumun inancına göre figürlerle yine o toplumun diliyle hitap edilecek şekilde uydulardan, haarp ve casus uçaklardan faydalanarak bir gösteri yapılacaktır”
İlluminati, yıllardır bu oyunu sergilemek için gizliden gizliye çalışıyor. Tarihi değiştirdiler, bilimi manipüle etiler, sinema ve sanatla inanmanız ve etkilenmeniz gereken kodları size yüklediler. Artık geriye tek bir hamle kaldı: "mavi ışık projesi".
Amaç, aslında çok basit. Dinsel kaynaklarda bahsedilen ve beklenen “Mesih”, “Mehdi” çıkış alametlerini dünya teknolojileri sayesinde hayata geçirmek ve insanları kendi çıkartacakları, rol verdikleri kişilere itaat ettirmek.
İlk öncelikle “uzay şov”u. bu şov neden dolayı kaynaklanacak? Dinlerin çökmesine az kala, verilmiş olan kehanetlere bağlı olarak eş zamanlı yapılacak. Gösteri uydulardan, sodyum bazlı bir katman üstünde yerden yaklaşık 90 kilometre yukarıda gerçekleşecek. Günümüzde hâlen arada bir testlerini görüyor fakat bunları ufo gözlemlemesi olarak kayıtlara geçiyoruz!
Çok profesyonelce hazırlanmış bu şov sonucunda yeni Mesih tanıtılacak ve “Yeni Dünya” inancına adapte edilecek. Gereğinden çok gerçekler ortaya atılacağı için kimsenin karşı çıkma fırsatı olamayacak. “Hatta en bilgeler dahi kandırılacak”.
Mavi ışın projesi 2000 yıllık eski kehanetleri evrensel bir tamamlanış olarak ortaya koyacak. Prensip olarak gökyüzü bir film ekranı olarak kullanılacak ve uzay tabanlı uydular sayesinde dünyanın 4 kösesine es zamanlı, her dilde ve lehçede yayın yapılacak. Fakat bu yeni gelmiş olan tanrı esasında “antichrist” denen yalancı peygamber olacak ve eski anlatımların yanlış anlaşıldığını bu nedenle kardeşin kardeşi vurduğunu, ulusların uluslara savaş açtığını belirtip artık eski dinlerin yok edilmesi gerektiğini ve yeni bir inanışa geçilmesinin vakti geldiğini söyleyecek. bu yeni inanış tabiî ki yeni dünya düzenin inancı olacak!
Tabiî ki bu mükemmel hazırlanmış plan dünya üstünde dev büyüklükte ki bir düzensizlik yaratacak, ülkeler birbirlerine düşecek, herkes birbirini öğretileri için suçlayacak, din uğruna akmış olan milyonlarca doların hesabi yapılacak. Ayrıca, tüm bunların gerçekleştiği sırada tüm dünyada politik anarşi ve doğal afetlerden oluşan zararların gerçekleştiği bir an olacak
Şimdi, bunun buradaki anlamı çok önemli, çünkü bu teknolojilere inanmayacak olan insanların oldukça çok sayıda olması mümkün ya da bunları bilim kurgu olarak nitelendirmeleri de. Fakat bu kişiler nasıl bir tehlikeyle karsı karsıya olduklarının farkında bile değiller. Mesih'in tanıtıldığı gece bu olaya hazırlanmamış kişiler kendilerini kurtarmakta geç kalmış olacaklar. İnanmadıklarından dolayı da hazırlıksız yakalanacaklar. Yeni teknoloji sadece insanları izlemek kontrol altında tutabilmek için geliştirildi. Bu teknoloji belirli bir amaç için geliştirildi ve bu amacı görmezden gelerek ya da farkına varmaktan kaçınarak sadece kurulacak olan yeni dünya düzeni, antichrist ile gelen yeni dünya dinî ve yeni dünya hükümetini bir adim daha yaklaştırmış olacaksınız. ”1994 Yılında Bu Sözleri yazıya döken Monasta Film sektörünün sahipleri gönderme yapıyor .Hemde insanlarla alay edercesine filmler çekiyorlar. Her türlü  dayatmaları ve toplumumuzu  ve  çekirdek aile  unsurumuzu yok etmeye çalışıyorlar.
Eyes Wide Shut Filmini çeken Stanley Kubrick Filmin yayınlandığı yıl kalp krizi geçirerek ölmüştür.Bu yaptığı film sayesinde bir çok üstü örtülmüş bilgi deşifre edilmek zorunda kalınmıştır.Ve az önceki okuduğunuz makaleyi yazan Serge Monastta bunun yayınlanmasından sonra kalp kriziyle ölmüştür.
Eğer yazılanların bir cümlesine bile değer veren biriyseniz  insanları dogmatik bilgiden kurtarmaya çalıştığımızın farkına varmalısınız. Artık kendimize  gelmeliyiz. !  İnanç sistemimizin içine girmelerine bizi  çökertmelerine  fırsat vermemeliyiz.!  Geleceğimiz, çocuklarımız  teknolojik tehlike altında.!
Bu İlluminasyon Amerika Birleşik devletinin ve İngiltere’nin Bankasına Sahip olanların, 1. ve 2.Dünya Savaşlarında hiç Dokunulmayan ülke Olan İsviçre bankasının sahipleri olanların , 3.Dünya Savaşı için Müslüman topraklarının ortasına Terör Devleti olan İsraili kuranların savaşıdır.Saydığımız bu Devletlerin kendileri Milletleri ve orduları sadece amaca ulaşmak için araç olarak , piyon olarak kullanılmaktadır.Yeni Bir Dünyada ABD,İngiltere,İsrail gibi kullanılan Devletlerin hiçbiri olmayacak şekilde tasarımlar yapılmaktadır.  Artık   her şeye  hazır olun..!