Olayın üç gününde Arcadia Spectacular'ın heyecan verici 'Örümcek' yapısını geri getirmenin yanı sıra, RESISTANCE, yakın zamanda duyurulan küresel büyükelçi Carl Cox ile birlikte, 24 Mart Cuma ve 25 Mart Cumartesi günü Megastructure'i devralacak ekipte yer alacak. On üç ardışık yıl 'Carl Cox & Friends' övülmüş arenada efsanenin kendisi artık ULTRA'nın güçlenen RESISTANCE konseptinin arkasındaki itici bir güç olarak yepyeni bir çağda bulunuyor.

Dünyanın önde gelen elektronik müzik festivali, 17 Kasım'da (ABD'nin Sasha & John Digweed'i 2010 yılından beri bir araya getirmesi de dahil olmak üzere) Phase One üyelik listesinde bazı RESISTANCE’da performans sergileyecek sanatçıları açıkladı.

Arcadia'nın ateşinden nefes alan Örümcek, bu yıl şu isimlere ev sahipliği yapacak: ANNA, Chris Liebing, Dosem, Dubfire, Eats Everything, Hector, Hot Since 82, Jamie Jones, Kölsch, Maceo Plex, The Martinez Brothers, Matador, Matthias Tanzmann, Nic Fanciulli, Reboot, Seth Troxler, Technasia ve wAFF. Destekleyenler: Elio Riso, Josefin Rosen and RioTGeaR.

Daha önce de belirtildiği gibi, Carl Cox, Resistance'ın Cuma ve Cumartesi günleri Megastructure'de ilk albümü olan Black Coffee, ile açılış yapacak ve ardından Joseph Capriati, Marco Carola, Martinez Brothers, Sasha & John Digweed ve Tale sahne alacak. Destekleyenler: B. Traits, Eli & Fur, Jon Rundell ve Saeed Younan.

Diğer RESISTANCE sanatçıları önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Paraguay (Asunción), Peru (Lima) ve Brezilya'daki üç ayrı etkinliği de içeren ve Güney Afrika, ABD, Hırvatistan, Singapur, Endonezya, Japonya, Brezilya, Peru, Paraguay ve Şili'de 5 kıtayı kapsayan RESISTANCE, güçlenerek büyümeye devam ediyor.

18 yaş üzeri bir etkinlik olan RESISTANCE, 24 Mart, 25 ve 26, 2017 tarihlerinde Miami Müzik Haftası’nda Ultra Müzik Festivali’nde gerçekleşecektir. Genel ve VIP biletler şu anda sırasıyla 324.95 ve 1.249.95 dolarlık fiyatlarla ultramusicfestival.com’da satışa sunulmaktadır.  Erken ödeme fırsatı ile satışa çıkan tüm biletler tükendi; bu yüzden hızlı hareket etmek gerekiyor. 

Daha fazla bilgi ve bilet bilgisi için, ultramusicfestival.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

RESISTANCE etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi için, resistancemusic.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

RESISTANCE (alfabetik liste)

ANNA

B. Traits

Black Coffee

Carl Cox

Chris Liebing

Dosem

Dubfire

Eats Everything

Eli & Fur

Elio Riso

Hector

Hot Since 82

Jamie Jones

Jon Rundell

Joseph Capriati

Josefin Rosen

Kölsch

Maceo Plex

Marco Carola

The Martinez Brothers

Matador

Matthias Tanzmann

Nic Fanciulli

Reboot

RioTGeaR

Saeed Younan

Sasha & John Digweed

Seth Troxler

Tale of Us

Technasia

wAFF

RESISTANCE Hakkında

ULTRA WORLDWIDE ™ 'un 2015 yılında öncülük ettiği benzersiz bir konsept olan RESISTANCE, dünyadaki en kaliteli ev ve tekno deneyimlerinden bazıları için hızlı bir şekilde bilinir hale geldi.

İlk kez Şubat 2015'te ULTRA Buenos Aires'te ortaya çıkan RESISTANCE, festival katılımcılarından ve eleştirmenlerden gelen heyecan verici yorumların ardından daha sonra aynı yılın en popüler ULTRA MUSIC FESTIVAL® amiral gemisi markası altında sergilendi. RESISTANCE ™ konsepti, İngiliz yapım şirketi Arcadia Spectacular tarafından desteklenen, hayret verici, son teknoloji ürünü 'Afterburner' sahnesinde yer alırken, Mart 2015'te Miami'de uluslararası kamuoyunda önemli bir tanınma sağlamış ve ilgi çekmiştir.