KIVANÇ TERZİOĞLU
İSTANBUL
Ancak bu sırlarını bir kişi daha bilmektedir.
İlk aşkın duyarlılığı, Arkadaşlık-dostluğun vurgulandığı biraz esprili, biraz gizemli, biraz dramatik biraz da gerilim li bir oyun SIR.. Başka dünyalara duyulan özlem, masum yıllar..
Okulunda başarılı, idealleri olan Sonerin bir gece penceresi tıklatılır, gelen bildiği ama tanımadığı Mahirdir.. Mahir Onu kendisinin gizli yerine götürür ve bir sırrını paylaşır. İstemeyerekte olsa bu Sırrı öğrenen Soner, Mahirle işbirliği yaparak serüvenlerine yol alır. 
Dostluğun, arkadaşlığın, Doğayla ilgili duyarlılığın, İlk aşkın, eğitimin öneminin, Ailenin öneminin ve yaşama dair bir çok özelliğin işlendiği Oyunumuzda serüven bir dantela şeklinde işlenmiş seyirci neredeyse her sahnede farklı düşünce ve sürpriz gelişmelere hazırlanmaktadır. Hikayenin dramının arkasından komediye dönülmekte ve seyircinin sıkılması engellenmektedir. 
Gençler için düşünülen oyun aslında genç-yetişkin herkese önemli sorular soran, izlenmesi gereken bir oyundur.  
Mahir ve Sonerin ortak SIR’ları, acaba onları nerelere savuracak? Onları bekleyen sürprizler neler? Melis, Can ve Deli Mehmet bu Sır hakkında ne biliyorlar? 
Hep beraber izleyelim sorulara kendimizden pay çıkartarak cevaplar arıyalım mı?
Oyuncularımız; Taylan GÜNER (Mahir), Bülent KESER (Soner), Batuhan Soncul (Can), İrem MERCAN (Melis), Cumhur SARI (Deli Mehmet)
Yazan – Yöneten; Halis BAYRAKTAROĞLU