Sevilen ünlü astrolog Vedat Delek, 2017 yılına yeni kitabıyla bomba gibi giriyor. 2017’de bizi neler bekliyor? Magazin dünyası ile ilgili yorumları ve 2016’da söylediği ve gerçekleşen yorumları... Hepsi bu röportajda dobra dobra, kaçırmayın!


Yeni kitabın hayırlı olsun ne zaman çıktı?


3 Kasım günü piyasaya çıktı soluğu senin yanında aldım. İlk seninle konuşmak istedim.

Kitaptan bahseder misin?


Kitabın ismi Para Şans Aşk Seninle A Z Kitap Yayıncılıktan piyasaya çıktı.

Neden bu ismi seçtin?


Hepimiz hayatımızda para şans ve aşk adına arayışları var. Pozitif  bir olumlama gibi düşün tüm okuyucularıma bu kitap sayesinde para şans aşk seninle ve bunu gökyüzünü takip ederek olumlu bir hale dönüştüre bilirsiniz diyorum.

2017 yılı içinde venüs retrosu yaşanacak parasal ve aşksal konuda bizleri sınıyacak bu tarihler arasında aşk hayatımız ve parasal konularda önlemlerimizi alırsak aşk ve para seninle olacaktır.

Peki şans


Seneye jüpiter akrep burcuna geçiş yapacak ve yılın en şanslı gününü bizlere sunacak işte o günlerde kendimiz için olumlu adımlar atarsak şans ta bizden yana olmuş olacak. bu şanstan her burç nasibini alamayacak merak edenler kitapta bunu bulabilirler.

Başka neler var kitap içeriğinde?


2017 yılının tüm burç yorumları hayatımızı kabusa döndüren ve gökyüzünün en çok bilinen merkür retrosu ile ilgili tarihler 2017 yılında ki tüm gezegen hareketleri sirisu yıldızının astrolojik olarak anlamı ve neler yapmamız gerektiği  betelgeuse sabit yıldızı ay ile kavuşumda olduğunda bereket ve bolluk arttırmak için hangi tohumu toprağa ekmeliyiz. Evcil hayvanlarımızın ve sokak hayvanlarının ruh durumlarına hangi tarihlerde dikkat etmliyiz. zayıflamaya başlamak için sigarayı bırakmayı bırakmak için hangi tarihler uygun ve burcuna göre eşinizi veya sevgilinizi tanıyın bölümü kitap içerik olarak dolu dolu oldu. geçen sene çıkartığım kitaptan içerik olarak daha farklı ve iyi oldu. Bu konuda sağ olsun hocaların hocası 100 tane üniversiteye bedel ustam Oğuzhan Ceyhan, “Bilgilerim sana helal olsun istediğin gibi kitabına koyup kullanabilirsin” dedi. Sağ olsun sizin aracılığınız ile buradan bir kez daha teşekkür etmek isterim kendisine.

Bu aralar neler yapıyorsun?


Businnes Chanel Türk TV’de 4 aralık 2016 saat 16.30’da yeni bir tv programına başlıyorum o beni çok heyacanlandırıyor çok farklı bir sütüdyoda çok farklı bir görsel show ve bilgisel show ile olacak program aynı zamanda her ay www.hport.com.tr sitesinde yazılarımı bulabilirler. Danışmanlıklarım seminerler imza günleri derken bazen gün yetmiyor olsun her şeye rağmen çalışmak güzel

İnternet sayfanda Türk tarotu ile ilgili bir şey okudum nedir o konu?


www.astrologvedatdelek.com internet sayfamda belirttiğim gibi tarot beni küçüklüğümden beri hep korkutmuştur. Çokta karşıydım baktırmaya sonra bir gün kendi tarotumu oluşturma fikrim aklıma geldi. İstanbul Aydın Üniversitesi astroloji akademesinde eğitim aldığım hocama bu konuyu açtığımda ve yardım istediğimde kabul etti ve üzerinde çalışma yaptık. kartlar ortaya çıktığında 3 ay elimde kartlar tüm yakın çevrem üzerinde yaptığım denemeler sonucunda olumlu dönüşler aldım. Bir gün Oğuzhan hocamla konuşurken bunları piyasaya çıkart dedi. ve şimdi dünya ya türk tarotunu sunmak üzere astrolog ve ressam belgin atalay ile çalışmalar içindeyiz. Bu arada bildiğimiz tarot kartları ile ilgili daha sonra astrolog Sevilay Ericdem’den dersler aldım Şimdi aram tarot ile iyi korkmuyorum. Astroloji ve tarot kardeş gibiler tarot kartlarındaki semboller tamamen astrolojik veriler ışığında hazırlanmış. Bir çok astrologta tarotu kullanıyor 

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız röportajda Hande Yener aşık olacak dedin şu an çok büyük bir aşk yaşıyor.


Ya evet o röportajdan sonra ortak bir arkadaşımızın evinde tesadüfen kendisiyle bir araya geldik ve o gün kısa bir danışmanlık verdim aşk geliyor dediğimde yok istemem işime konsantreyim dedi. sen ne dersen de aşk geliyor dediğimde istemediğini bana kendi söyledi. gökyüzü ne diyorsa odur. yurt dışı başarısı hakkında kendisine de söyledim. Eurovisiona muhakak gitmeli plak şirketinin sahibi Polat Yağcı bu işe eğilmeli bunu tekrar etmek isterim. Ayrıca Hande çok şeker ve pozitif bir kız ayrıca çokta çalışkan yolu açık olsun.

Magazinsel ve medya ile ilgili yorumları seviyorsun sanırım


Ben magazin ve medya dünyasının içinden gelen biriyim. Çocukluğumdan beri bu dünyanın içindeyim ister istemez gökyüzü ile beraber takip ediyorum. Yeni başlayacak dizilerin veya programların başlama tarihlerinin haritasına bakıp akıbetlerinin ne olacağını bazen paylaşıyorum.

O zaman bir çok ünlüye danışmanlık veriyorsundur.


Evet bir çok ünlüye bu konuda danışmanlık yapıyorum.

Geçen sene bu zamanlarda Meryem Uzerli’nin yeni dizisi başlamıştı ve siz ‘zaman olarak doğru bir zaman değil’ demiştiniz ve gerçekten de kısa bir süre sonra yayından kalktı.

Var mı bu günlerde magazin dünyası ile ilgili dikkatini çeken bir olay?


Olmaz mı sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile ilgili bir olay dikkatimi çekti. İlk tv programına Kanal D  ekranlarında çıktı. fakat çok kötü bir gündü o gün Mars durağan konumdaydı. Kendisinin Venüsü her ne kadar retro olsa da Marsın durağan halde olması kendisine sosyal medyada yakaladığı başarıyı TV hayatında ne yazık yakalayamayacak

2017 yılında bizleri neler bekliyor?


Önümüzde ki yıl ülkemiz için zorlu bir yıl olacak. Ülke düşmanlarımız ne yazık ki hiç rahat durmayacaklar ve ülkemiz ile uğraşmaya devam edecekler. Askeri alanda sorunlar savaş enerjisi ve saldırılar devam edecektir. Başkanlık sistemi ülkemize inşallah hayırlı olur.

Üke insanlarımızı son derece sağ duyulu ve dikkatli olmalıdır. zorlayıcı bir yıl bizleri bekliyor.


Kişisel olarak ise bunu senin aracılığın ile söyleyelim ilişkiler evlilikler ile ilgili sorunlar bizleri zorlayacak aklı olan eşine sevgilisine ihanet etmez çünkü önümzdeki yıl hiç bir şey eskisi gibi olamayacak. ve tüm sırlar ihanetler ortaya çıkacak.

Okuyucularımız sana nasıl ulaşabilirler


www.astrologvedatdelek.com ve sosyal medya hesaplarımdan iletişime geçebilirler. 3 Kasım saat 17. 00’de İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda Salon 4’te A Z Kitap Standı’nda yeni çıkan kitabımı imzalayacağım. Tüm okuyucularınızı beklerim.